Κι όμως, είναι αυτή! Δες τα ντοκουμέντα που θέλει να κάψει η «καυτή» Σοφία του Big brother. Το πριν και το μετά τα λένε όλα…

Κι όμως, είναι αυτή! Δες τα ντοκουμέντα που θέλει να κάψει η «καυτή» Σοφία του Big brother. Το πριν και το μετά τα λένε όλα…

Αναμφισβήτητα είναι μια όμορφη γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα.

Αναμφισβήτητα είναι μια όμορφη γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα. Η… αγνώστου φήμης λαϊκή αοιδός Σοφία Δανέζη έγινε διάσημη μέσα σε μια νύχτα όχι για τη… φωνάρα της, αλλά για τα κάλλη της και τις ίντριγκες που προκαλεί στο σπίτι του Big brother.

Η τραγουδίστρια που προκαλεί συχνά τόσο με την σέξι εμφάνιση όσο και με την συμπεριφορά της έχει κι αυτή ένα παρελθόν που την κατατρέχει και αφορά κυρίως την εμφάνισή της.

Όπως, λοιπόν, και πολλές άλλες κυρίες που έγιναν κάποια στιγμή στη ζωή τους γνωστές, έτσι και η Δανέζη είχε κρυμμένα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τις αλλαγές στην εμφάνισή της και πιο συγκεκριμένα στη μύτη, στα χείλια και στο στήθος της.

Δες τις φωτογραφίες με το «πριν» και το «μετά» που θέλει να κάψει η τραγουδίστρια και παίκτρια του Big brother, τις οποίες έφερε στο φως το Nassosblog:

 

Πηγή: patkiout.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ