Πέθανε η «Μπέρτα» του Two and a Half Men – Το συγκινητικό μήνυμα του Τσάρλι Σιν

Πέθανε η «Μπέρτα» του Two and a Half Men – Το συγκινητικό μήνυμα του Τσάρλι Σιν

H Κοντσάτα Φέρελ αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά της και είχε υποστεί αρκετά καρδιακά επεισόδια. Για την ερμηνεία της ως Μπέρτα είχε λάβει τρεις υποψηφιότητες για Emmy.

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 77 ετών η ηθοποιός Κοντσάτα Φέρελ, η οποία έγινε διάσημη κυρίως από τον ρόλο της οικονόμου Μπέρτα τον οποίο υποδυόταν στην τηλεοπτική σειρά «Two and a Half Men».

Στη σειρά πρωταγωνιστούσε ο Τσάρλι Σιν για οκτώ συνεχόμενες σεζόν και στη συνέχεια πήρε η θέση του ο Άστον Κούτσερ.

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, η ηθοποιός αντιμετώπιζε από τον Μάιο προβλήματα με την καρδιά της και είχε υποστεί αρκετά καρδιακά επεισόδια. Τη Δευτέρα, άφησε την τελευταία της πνοή «γαλήνια, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν, στο Σέρμαν Οουκς της Καλιφόρνιας.

Για την ερμηνεία της στον ρόλο της Μπέρτα είχε λάβει τρεις υποψηφιότητες για το βραβείο Emmy. Το 2012 είχε υποδυθει τη μητέρα στην ταινία «Frankenweenie» του Tim Burton και το 2018 είχε παίξει στην ταινία «A Very Nutty Christmas». Φέτος είχε υπογράψει να συμμετέχει στην ταινία «Deported».

Το αντίο του Τσάρλι Σιν

Ο Τσάρλι Σιν έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Μία απόλυτα αξιολάτρευτη, μία άριστη επαγγελματίας, μία γνήσια φίλη, μία σοκαριστική και οδυνηρή απώλεια. Μπέρτα, η φροντίδα της καθαριότητας ήταν ύποπτη, η φροντίδα των ανθρώπων ήταν τέλεια».

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ