Μιγκέλ Τόρες : Συνδέεται ερωτικά με διάσημη Ισπανίδα ηθοποιό

Μιγκέλ Τόρες : Συνδέεται ερωτικά με διάσημη Ισπανίδα ηθοποιό

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Μιγκέλ Τόρες, που αγωνίστηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, έχει σχέση με την ηθοποιό και μοντέλο Πάουλα Ετσεβαρία.

Με την διάσημη Ισπανίδα ηθοποιό και μοντέλο Πάουλα Ετσεβαρία, συνδέουν τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Τόρες, δημοσιεύματα του Τύπου.

Η 40χρονη καλλιτέχνιδα υπήρξε παντρεμένη από το 2006 με τον συμπατριώτη της τραγουδιστή και συνθέτη Νταβίντ Μπουσταμάντε, έχοντας μάλιστα κορούλα μαζί την Ντανιέλα (γεννημένη το 2008).

Οι δύο τους ωστόσο χώρισαν πριν από κάποιο καιρό και όπως αναφέρει ο Τύπος, βρήκε ήδη τον επόμενο σύντροφό της στο πρόσωπο του 31χρονου μπακ.

Θυμίζουμε ότι ο Τόρες είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-14, ενώ από το 2014 φοράει τη φανέλα της Μάλαγα. Μάλιστα ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Ρεάλ, έχοντας αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα την τριετία 2006-09.

Πρόσφατα ο Τόρες εθεάθη μαζί με την Πάουλα σε εστιατόριο, γεγονός που έκανε τα σενάρια περί ύπαρξης ερωτικής σχέσης ανάμεσά τους να φουντώσουν.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι δυο τους εμφανίζονται στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «A Contracorriente», ένα κομμάτι που συνέθεσε ο Μπουσταμάντε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ