Μαίρη Συνατσάκη : Η αντίδρασή της όταν της ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφία σε παραλία γυμνιστών (pic, vid)

Μαίρη Συνατσάκη : Η αντίδρασή της όταν της ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφία σε παραλία γυμνιστών (pic, vid)

Τι είπε ακόμη για την Ιωάννα Τούνη και τη στήριξή της στην ιστορία με το ροζ βίντεο.

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη και την περιπέτειά της με το ροζ βίντεο, ενώ αποκάλυψε ακόμη πως της έχουν ζητήσει να βγάλουν φωτογραφία σε παραλία γυμνιστών.

«Δυστυχώς η ιστορία της Ιωάννας στάθηκε αφορμή για να μιλήσω για άλλα πράγματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα, ενώ δεν την ξέρω και της απάντησα “κράτα γερά”. Και περισσότερο απ’ όλα δεν ήθελα να μιλήσω για να υπερασπιστώ την Ιωάννα, αλλά τη δική μας ευθύνη ήθελα περισσότερο να αναφέρω», είπε για την Ιωάννα Τούνη.

Για τον γυμνισμό, είπε: «Ναι, κάνω γυμνισμό. Ένα σώμα, είναι ένα σώμα. Το πώς θα σκεφτείς γι’ αυτό το σώμα δεν είναι ευθύνη του γυμνού σώματος, είναι ευθύνη αυτού του ανθρώπου που θα κάνει αυτή τη σκέψη. Δεν θα ήμουν με κάποιον που δεν θα ήθελε να κάνω γυμνισμό, κυρίως γιατί αυτό θα σήμαινε και άλλα πράγματα για την προσωπικότητά του».

 

View this post on Instagram

 

Ωδή στην 31η του Αυγούστου 🧿 «τελευταία ημέρα καλοκαιριού»

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on

Και στη συνέχεια αποκάλυψε ένα σκηνικό σε παραλία γυμνιστών: «Σε παραλία γυμνιστών στη Σαμοθράκη ήρθαν και μου ζήτησαν να βγάλουμε φωτογραφία. Και του είπα “ναι βρε παιδάκι μου, αλλά είμαστε κάπως γυμνοί τώρα, καλύτερα κάποια άλλη στιγμή”».

Πηγή: NewsBeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ