Ο Τομ Μπρέιντι, ο γάμος του με τη Ζιζέλ και άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του

Ο Τομ Μπρέιντι, ο γάμος του με τη Ζιζέλ και άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του

Άγνωστες λεπτομέρειες για τον γάμο του με την Ζιζέλ Μπούντχεν και την καθημερινότητα με τα δύο τους παιδιά αποκάλυψε ο Τομ Μπρέιντι σε ένα νέο ντοκιμαντέρ στο Facebook, που έχει τίτλο «Tom vs Time» και χτες προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο.

Ο 40χρονος αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, quarterback της NFL και παίκτης των New England Patriots είναι παντρεμένος εδώ και 9 χρόνια με το 37χρονο σουπερμόντελ και μαζί έχουν έναν γιο 8 ετών, τον Benjamin Rein, και μια κόρη 5 ετών, την Vivian Lake.

https://www.instagram.com/p/BeO6xKblkoV/?utm_source=ig_embed

Το βίντεο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει πλάνα που δείχνουν τον Τομ Μπρέιντι στο σπίτι του μαζί με τα παιδιά του, που παίζουν στην αυλή κι αργότερα όλη την οικογένεια που ποζάρει στο φακό, με τον ίδιο να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κόρη του και την Ζιζέλ στο πλευρό του.

https://www.instagram.com/p/BdvdlscljbT/?utm_source=ig_embed

Σε άλλο σημείο, προβάλλεται μια ιδιωτική στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι, μέσα στο αυτοκίνητο, αμέσως μετά την ήττα των Patriots από τους Kansas City Chiefs. Εκεί ο Μπρέιντι ακούγεται να λέει στην Ζιζέλ πως οι Patriots έπαιξαν χάλια στο γήπεδο, κάτι με το οποίο εκείνη διαφωνεί. «Δεν ήσασταν χάλια. απλώς δεν είστε ακόμη συγχρονισμένοι. Είναι σαν να χτίζεις μια σχέση. Δεν μπορείς να γίνεις κολλητός με κάποιον την πρώτη στιγμή που τον γνωρίζεις. Χρειάζεται χρόνος για να τον μάθεις. Όλα θα πάνε καλά, εντάξει;», είναι η απάντηση της Ζιζέλ.

Πηγή: www.lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ