Η νέα φήμη που βγήκε για την Ελένη Μενεγάκη

Η νέα φήμη που βγήκε για την Ελένη Μενεγάκη

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια καινούργια φήμη για την Ελένη Μενεγάκη και τα νέα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης με την επιστροφή της στην παρουσίαση.

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια καινούργια φήμη για την Ελένη Μενεγάκη και τα νέα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης με την επιστροφή της στην παρουσίαση.

Μπορεί η λαμπερή παρουσιάστρια να μην έχει πολύ καιρό από την ημέρα που αποχώρησε από τον ALPHA και μας έδειξε για πρώτη φορά τα παιδιά της στην τηλεόραση, ωστόσο, βγήκαν νέες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και γράφονται, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει και πάλι με βραδινό show στο κανάλι του ΑΝΤ1, το οποίο ήταν αυτό που την ανέδειξε. Μάλιστα, σύμφωνα με τις φήμες η εκπομπή δομολογείται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αν η συγκεκριμένη φήμη ισχύει ή όχι, σίγουρα ο καιρός θα το δείξει.
Ο ALPHA παραγκωνίζει την Ελένη Μενεγάκη – Παρασκήνιο αποκάλυψη

Μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, αποκαλύφθηκε ένα πολύ καυτό παρασκήνιο πίσω από την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, o Alpha έχει αποφασίσει προς το παρόν να «παραγκωνίσει» την παρουσιάστρια.

Όπως ανέφερε λοιπόν το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε δηλώσεις σε όλα τα κανάλια και η αλήθεια είναι ότι η απουσία της κάμερας του ALPHA σχολιάστηκε αρκετά. Από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή χθες το πρωί έστειλε τα φιλιά της στην παρουσιάστρια, ωστόσο οι υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού πέρασαν το θέμα πολύ διακριτικά.

Έτσι, σύμφωνα με το Έλα Χαμογέλα, δόθηκε εντολή από το κανάλι να βρεθεί μία κάμερα του ALPHA στην εκδήλωση αλλά να μην βρεθεί στις δηλώσεις που θα έκανε αργότερα η παρουσιάστρια.

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω» δήλωσε από τη μεριά της η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: Υouweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ