Κρούσμα κορωνοϊού στο «φλΕΡΤ» –Αναβάλλεται η εκπομπή της ΕΡΤ

Κρούσμα κορωνοϊού στο «φλΕΡΤ» –Αναβάλλεται η εκπομπή της ΕΡΤ

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του «φλΕΡΤ» με αποτέλεσμα να μη μεταδοθεί η εκπομπή σήμερα και αύριο από την ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει: «Μετά την εμφάνιση, χθες το βράδυ, επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος της ομάδας του «φλΕΡΤ», η ΕΡΤ αποφάσισε την αναβολή της εκπομπής, για την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, ήδη από χθες βράδυ, έγινε ιχνηλάτηση όλων των προσώπων που έχουν έρθει σε επαφή με τον νοσούντα, και από το πρωί υποβάλλονται σε τεστ όλοι όσοι βρέθηκαν στους ίδιους χώρους φορώντας πάντα μάσκες, καθώς η χρήση της είναι αυστηρά υποχρεωτική στις εγκαταστάσεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τόσο για τους υπαλλήλους της όσο και για τους επισκέπτες.

Με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων, η ΕΡΤ προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ακολουθώντας απαρεγκλίτως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του γιατρού εργασίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Βάσει των οδηγιών τους, όλα τα μέλη της εκπομπής, που, έστω και για λίγα λεπτά της ώρας, βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στον ίδιο χώρο με τον ασθενή, εκτός από τα υποχρεωτικά τεστ στα οποία υποβάλλονται, θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για όσο διάστημα χρειαστεί.

Στη θέση του σημερινού φλΕΡΤ και ενόψει της αποψινής (22:00) πρώτης προβολής του τρίτου επεισοδίου της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», θα επαναπροβληθούν από τις 16:00 έως τις 18:00 τα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ στην ώρα της αυριανής εκπομπής φλΕΡΤ η ελληνική ταινία «Πατέρα κάτσε φρόνιμα», σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Αλέκο Τζανετάκο».

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ