Η ανάρτηση του 50 Cent υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε χαμό στα social media!

Η ανάρτηση του 50 Cent υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε χαμό στα social media!

Όλο και περισσότεροι celebrities εκδηλώνουν τη στήριξη τους στον Τζο Μπάιντεν ενόψει των αμερικανικών εκλογών του Νοεμβρίου, εκτός από τον διάσημο ράπερ 50 Cent, ο οποίος μόλις έμαθε το σχέδιο του Μπάιντεν για την φορολογία των ανθρώπων με υψηλότερα εισοδήματα, έκανε μια στροφή 180 μοιρών, και από εκεί που χλεύαζε τον Τραμπ, άρχισε να τον υποστηρίζει σθεναρά.

Όλο και περισσότεροι celebrities εκδηλώνουν τη στήριξη τους στον Τζο Μπάιντεν ενόψει των αμερικανικών εκλογών του Νοεμβρίου, εκτός από τον διάσημο ράπερ 50 Cent, ο οποίος μόλις έμαθε το σχέδιο του Μπάιντεν για την φορολογία των ανθρώπων με υψηλότερα εισοδήματα, έκανε μια στροφή 180 μοιρών, και από εκεί που χλεύαζε τον Τραμπ, άρχισε να τον υποστηρίζει σθενάρα.

Μόλις τον Μάρτιο, ο ράπερ κατηγόρησε την κυβέρνηση Τραμπ για την έλλειψη μέτρων ενάντια στον κορονοϊό, λέγοντας στους υποστηρικτές του προέδρου: “Θελατε για πρόεδρο έναν παρουσιαστή ριάλιτι σόου; Λοιπόν, τώρα βρίσκεστε στο Survivor.” Το 2016 μάλιστα, ο ράπερ απέρριψε την προσφορα των 500.000 δολαρίων του Τραμπ, προκειμένου να συμμετέχει στην ορκομωσία του, λέγοντας: “Δεν είναι όλα τα χρήματα, καλά χρήματα.” Όταν όμως έμαθε ότι ο Μπάιντεν σχεδιάζει να φορολογήσει με ποσοστο 62% τους κατοίκους της Καλιφόρνια με υψηλά εισοδήματα, έγραψε στο Instagram του “Τι στο καλό! (Ψηφίστε τον Τραμπ)”.

Όπως φαίνεται, ο ράπερ πρόκειται να ψηφίσει στρατηγικά στις επικείμενες εκλογές, δίνοντας προτεραιότητα στον πλούτο και όχι στις φυλετικές ανισότητες και την αστυνομική βία, προσθέτοντας στην αναρτηση του στο Instagram το εξής σχόλιο: “Δεν με νοιάζει αν ο Τραμπ δεν συμπαθεί τους μαύρους. Το 62% είναι να τρελαίνεσαι.”

Στην παραπάνω ανάρτηση, ο 50 Cent δημοσίευσε ένα πλάνο μιας εκπομπης του CNBC, το οποίο έδειχνε τους κορυφαίους φορολογικούς συντελεστές στην Καλιφόρνια, στο Νιου Τζέρσεϋ, στη Νέα Υόρκη (πολιτεία) και στην πόλη της Νέας Υόρκης για τους Αμερικανούς που κερδίζουν περισσότερα από 400.000 δολάρια ετησίως, σύμφωνα με το φορολογικό σχέδιο που πρότεινε η κυβέρνηση Μπάιντεν.

Ρεαλιστικά, είναι απίθανο ο 50 Cent να κληθεί να πληρώσει αυτό το ποσό. Οι αναφορές του CNBC αποκαλύπτουν ότι “ελάχιστοι έως καθόλου φορολογούμενοι πληρώνουν τα πλήρη νόμιμα ποσοστά, στα οποία δεν περιλαμβάνονται εκπτώσεις, πιστώσεις, συμψηφισμοί, και χαμηλότεροι φορολογικοί συντελεστές από άλλες πηγές εισοδήματος.

Ο 50 Cent δεν θα επηρεαστεί τόσο αρνητικά από το δημοκρατικό φορολογικό σχέδιο όσο νομίζει. Ωστόσο, επιλέγει να ψηφίσει στρατηγικά, λέγοντας σε μια πρόσφατη ανάρτηση του ότι δεν σκοπεύει να γίνει 20 Cent, ενώ ενθάρρυνε όλους όσους έχουν χρήματα να τα μαζέψουν και να φύγουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ