Αυτό είναι το «κρυφό σου όπλο», σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αυτό είναι το «κρυφό σου όπλο», σύμφωνα με το ζώδιό σου

Μιλάμε για αυτόματο αμυντικό μηχανισμό!

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο αντίδρασης σε διάφορες καταστάσεις. Όταν καταλαβαίνει ότι κάτι τελειώνει ή όταν νιώθει ότι κάτι πάει να στραβώσει, τότε λειτουργεί και με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Είναι μάλιστα μια αντίδραση την οποία έχει δουλέψει αρκετά καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του και έχει γίνει… expert σε αυτή.

ΚΡΙΟΣ: Απάθεια

Ο Κριός χρησιμοποιεί την απάθεια ως το κρυφό του όπλο. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει, φροντίζει να θυμίζει στους άλλους ότι δεν «καιγόταν» και τόσο για το συγκεκριμένο σχέδιο ή πλάνο από την αρχή ούτως ή άλλως.

ΤΑΥΡΟΣ: Θυμός

Ο Ταύρος θυμώνει εύκολα, όταν ανακαλύπτει ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως πίστευε. Βέβαια δεν αφήνει τους άλλους να πούνε «όχι» και πάντα τους αναγκάζει να κάνουν κάτι, ανάλογα με την σοβαρότητα της κατάστασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανάγκη

Ο Δίδυμος, όταν θέλει να πετύχει κάτι, βγάζει προς τα έξω μια πλευρά του εαυτού του, που τη βλέπεις σπάνια. Δείχνει στους άλλους ότι τους έχει ανάγκη και αυτό είναι κάτι που αρέσει στους γύρω του, μιας και δεν τον βλέπουν να αντιδρά συχνά έτσι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Δίδυμος να παίρνει πιο εύκολα αυτό που θέλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αιφνιδιασμός

Ο Καρκίνος μπορεί να γίνει αρκετά απρόβλεπτος. Πιθανόν να του είναι λίγο δύσκολο να κάνει τους άλλους να τον… υπακούσουν, ωστόσο χρησιμοποιεί τον αιφνιδιασμό και βγάζει προς τα έξω έναν εαυτό που οι γύρω του δεν βλέπουν συχνά.

ΛΕΩΝ: Περηφάνια

Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Λέοντα, τότε… «μιλάει» η περηφάνια του. Βγαίνει στην επίθεση, αρχίζει και «βρυχάται» και έτσι καταφέρνει και κάμπτει τις αντιστάσεις των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αηδία

Η Παρθένος γενικά δίνει την εντύπωση ότι όταν κάτι στραβώνει, αηδιάζει. Σε τέτοιο βαθμό που οι άλλοι το παίρνουν προσωπικά και της ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία για να προσπαθήσουν και να αποδείξουν ότι μπορούν να τα πάνε και καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Αποστασιοποίηση

Ο Ζυγός ξέρει ότι ο καλύτερος τρόπος για να πάρει αυτό που θέλει είναι να… αποστασιοποιηθεί. «Χάνεται», εξαφανίζεται και έτσι κάνει τους άλλους να τον κυνηγάνε και να τον ψάχνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζήλια

Ο Σκορπιός είναι… «μανούλα» στο πώς διαχειρίζεται την ζήλια. «Παλεύει τη φωτιά με την φωτιά» και με έναν πολύ παραπλανητικό τρόπο μάλιστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οργή

Δεν θα δεις εύκολα έναν Τοξότη να εξοργίζεται. Όταν όμως τον δεις, είναι επειδή θέλει πραγματικά να περάσει το δικό του και να γίνουν τα πράγματα όπως εκείνος επιθυμεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγάπη

Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει τις άσχημες καταστάσεις με αγάπη. Βγάζει μια καλοσύνη προς τα έξω και προσπαθεί να αλλάξει την «μεγάλη εικόνα» και να κάνει τους άλλους να δουν τα πράγματα διαφορετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θλίψη

Όταν ο Υδροχόος θέλει να… περάσει το δικό του, τότε χρησιμοποιεί ως μέσο την θλίψη. Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα τον δεις εύκολα σκυθρωπό και αν αυτό συμβεί, τότε πραγματικά ανησυχείς και του κάνεις τα χατίρια.

ΙΧΘΥΕΣ: Βαρεμάρα

Ο Ιχθύς χρησιμοποιεί την βαρεμάρα του για να δείξει στους άλλους ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν εκείνοι βλέπουν ότι δεν ενδιαφέρεται πια, τότε αποφασίζουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές και να πάρουν κάποια πράγματα πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ