Η στιγμή που ένα Golf τρακάρει στην εθνική ενώ κινείται με 240 χλμ/ώρα

Η στιγμή που ένα Golf τρακάρει στην εθνική ενώ κινείται με 240 χλμ/ώρα

Ο οδηγός του μοντέλου έμεινε έκπληκτος όταν το προπορευόμενο όχημα εισήλθε στη λωρίδα του

Είναι γνωστό ότι στους γερμανικούς αυτοκινητοδρόμους Autobahn υπάρχει η απόλυτη οδηγική ελευθερία καθώς δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας. Γι αυτό και συχνά εκεί αποφασίζουν κάποιοι να δοκιμάσουν τα όρια των εξαιρετικά γρήγορων οχημάτων τους. Όμως δεν κινούνται όλοι με τις ίδιες ταχύτητες…

Γι αυτό και πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχέρος ένας οδηγός Volkswagen Golf GTI, όταν τόσο το όχημά του όσο και ο ίδιος, βγήκαν ακέραιοι μετά από μια σύγκρουση σε ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα.

Ο οδηγός του Volkswagen Golf GTI κινούτναν αμέριμνος στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας (δηλαδή στην αριστερή), καταγράφοντας με μια κάμερα τύπου GoPro την εμπειρία του.

Με το κοντέρ να γράφει 240 χλμ./ώρα, αίφνης, ο οδηγός ενός προπορευόμενου μοντέλου Skoda αποφάσισε να αλλάξει λωρίδα και να μπεί στην αριστερή. Όπως φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσίευσε ο Youtuber “Carpool of Eren”, ο οδηγός του Skoda ήταν απρόσεκτος και δεν πρόσεξε το Golf GTI που ερχόταν με ταχύτητα πίσω του.

Έτσι, παρά τις επίμονες προσπάθειες του οδηγού του τελευταίου να μειώσει ταχύτητα, η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Για καλή τύχη αμφότερων, τα εμπλεκόμενα στο συμβάν αυτοκίνητα δεν απέκλιναν από την πορεία τους, με μοναδικό αντίτιμο κάποιες φθορές στα πλευρά τους.

Το συγκεκριμένο συμβάν, ωστόσο, θορύβησε τον οδηγό του γερμανικού μοντέλου, ο οποίος χρειάστηκε να περάσει ώρα μέχρι να ξεπεράσει το σοκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ