Θανάσης Ευθυμιάδης : Η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε με την Άννα Ντιμιτρίεβιτς και το μήνυμά του

Θανάσης Ευθυμιάδης : Η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε με την Άννα Ντιμιτρίεβιτς και το μήνυμά του

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με την Άννα Ντιμιτρίεβιτς, έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με την Άννα Ντιμιτρίεβιτς, έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ο ηθοποιός φαίνεται πώς πήρε την απόφαση να κάνει ένα… άνοιγμα στα social media κι έτσι δημιούργησε τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Στην τελευταία του ανάρτηση, λοιπόν, τον είδαμε να ποζάρει μαζί με την αγαπημένη του, καθισμένοι ανάμεσα στη φύση, γελώντας δυνατά και δείχνοντας απόλυτα ευτυχισμένοι.

“Πότε ήταν η τελευταία φορά που γέλαγες τόσο δυνατά μέχρι να πονέσει η κοιλιά σου? Σαν μικρό παιδί? Χωρίς καμία σκέψη, χωρίς καμία κρίση. Απλά απολαμβάνωτας το τώρα. Αυτή η δόνηση θεραπεύει όλη την κοιλιακή χώρα, και ταξιδεύει μακριά, πέρα από βουνά και θάλασσες. Είναι άκρως μεταδοτική. Η καρδιά η ανοιχτή, την κολλάει και την μεταδίδει. Διώχνει τον Κο. Φόβο πέρα κι ακόμα πιο πέρα!! Ας κολλήσουμε όλοι!!! Laughter is the medicine we are all after!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ