Το ροζ βίντεο, η Τούνη  και η ατάκα φωτιά της Αλεξανδράκη

Το ροζ βίντεο, η Τούνη και η ατάκα φωτιά της Αλεξανδράκη

«Ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος».

«Ό, τι έχει να κάνει με την Ιωάννα και την Βρισηίδα δεν μπορώ να εκφέρω καμία γνώμη. Ό,τι είναι μπορούν να το πουν εκείνες, οι δύο κυρίες. Δε μου πέφτει λόγος να απαντήσω για κάτι. Απλά θα πω ένα πράγμα, ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος». Τάδε έφη η Δήμητρα Αλεξανδράκη και το σχόλιο της για το τέλος μιας φιλίας που προκάλεσε αίσθηση. Η ρήξη στη σχέση της Ιωάννας Τούνη με την Βρισιήδα Ανδριώτου.

Οι δυο γυναίκες έχουν αναφερθεί μερικές φορές δημόσια στο θέμα αυτό, με την ξανθιά influencer να αποκαλύπτει πως τσακώθηκαν γιατί η πρώην κολλητή της εθεάθη σε πισίνα της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο το ροζ βίντεο εν αγνοία της.

«Δεν θεωρώ σωστό να κάτσουμε να ασχοληθούμε δημοσίως. Είναι κάτι που δεν το θεωρώ σωστό. Δεν με αφορά τι έχει γίνει. Δεν με αφορά ότι θέλει να το συνεχίσουμε, είναι κάτι προσωπικό μας. Δεν το θεωρώ σωστό, είναι κάτι που με στεναχωρεί. Θέλω ο κόσμος να με ξέρει για τα επαγγελματικά μου, για την εξέλιξή μου και όχι τα προσωπικά μου. Προχωράω παρακάτω, κάνω νέες φίλες. Όλα τέλεια και πάμε μπροστά.», απάντησε σχετικά η Βρισηίδα Ανδριώτου, στις καταγγελίες της Τούνη πως η πρώην «κολλητή» της έκανε παρέα με τον άνδρα που διέρρευσε το περίφημο ροζ βίντεο.

Η Αλεξανδράκη λοιπόν κλήθηκε να σχολιάσει όλα τα παραπάνω. Και η απάντηση της ήταν… φωτιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ