To «καυτό» κάλεσμα  της Μία Καλίφα στις κάλπες

To «καυτό» κάλεσμα της Μία Καλίφα στις κάλπες

Η Μία Καλίφα με πονηρά υπονοούμενα, βογγητά και αναστεναγμούς δίνει το δικό της κάλεσμα στις κάλπες των ΗΠΑ

Το δικό της… κάλεσμα στις αμερικανικές κάλπες έδωσε με τον δικό της τρόπο η Μία Καλίφα επιστρατεύοντας την εμπειρία τής στην ερωτική βιομηχανία.

Η αμερικανο-λιβανέζα Μία Καλίφα μπορεί να έχει αποκηρύξει το παρελθόν της στην ερωτική βιομηχανία, ωστόσο η Μία Καλίφα γνωρίζει πολύ καλά ότι το ταλέντο της είναι να εξάπτει τη φαντασία του ανδρικού κοινού.

Η 27χρονη πρώην πρωταγωνίστρια της βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου, έκανε 11 ταινίες σε διάστημα τριών μηνών το 2014, οι οποίες σήμερα δηλώνει πως «θα την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει», χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα «τοξική» την συγκεκριμένη βιομηχανία.

Παρόλο που αποσύρθηκε πριν από έξι χρόνια, η Μια Καλίφα παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες σταρ σε κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα.

Αυτή τη δημοτικότητά της αξιοποιήθηκε αυτή τη φορά για έναν εντελώς διαφορετικό σκοπό.

Κληθείσα να συμμετάσχει σε προεκλογική καμπάνια που προτρέπει τους αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν, η γνωστή πρώην πορνοστάρ με πονηρά υπονοούμενα, βογγητά και αναστεναγμούς κάλεσε τους ψηφοφόρους στις ΗΠΑ να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον… προεκλογικό αγώνα της Μία Καλίφα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today is Vote Early Day. Make a plan to vote early at VoteVoteVote.com. #ThirstTrapTheVote #VoteEarlyDay #ad @comedycentral

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia K. (@miakhalifa) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ