Οι «καυτές» φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει η Μελάνια (pics)

Οι «καυτές» φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει η Μελάνια (pics)

Μπορεί οι στιλιστικές επιλογές της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, να έχουν αλλάξει άρδην από την ημέρα που γνώρισε τον σύζυγό της, ωστόσο κάποιες «καυτές» φωταγραφίσεις από τον καιρό που εργαζόταν ως μοντέλο, ακόμα τη «στοιχειώνουν».

Μπορεί οι στιλιστικές επιλογές της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, να έχουν αλλάξει άρδην από την ημέρα που γνώρισε τον σύζυγό της, ωστόσο κάποιες «καυτές» φωταγραφίσεις από τον καιρό που εργαζόταν ως μοντέλο ακόμα τη «στοιχειώνουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μελάνια Τραμπ είναι η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Πριν γίνει κυρία Τραμπ εργάστηκε ως μοντέλο από τα 16 της χρόνια και οι φωτογραφίες της από εκείνη την περίοδο από τη στιγμή που έγινε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έρχονται ξανά και ξανά στην επιφάνεια.

Αισθησιακά εξώφυλλα, παθιασμένα φιλιά για τις ανάγκες φωτογραφίσεων, ακόμη και διαφημιστικά όπου μεταμορφώνεται σε… πάπια, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των… απαγορευμένων φωτογραφιών της Μελάνια Τραμπ.

Το πικάντικο εξώφυλλο της Μελάνια Τραμπ για το GQ

Το εξώφυλλο μάλιστα της νυν Πρώτης Κυρίας για το GQ, στο οποίο πόζαρε εντελώς γυμνή το 2000, αποτέλεσε συχνά αντικείμενο σχολιασμών, αφότου η Μελάνια Τραμπ πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Η φωτογράφιση έμοιαζε φουτουριστική, ενώ στο εξώφυλλο του περιοδικού έγραφε: «Σεξ στα 30.000 πόδια. Η Μελάνια Κνάους κερδίζει τα αεροπορικά της μίλια».

Πηγή: iapopsi.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ