Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;

Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα βαθιά νερά του έρωτα;

Τι είδους εραστής είσαι; Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα δίχτυα του έρωτα και δένεσαι μοιραία με ένα πρόσωπο πριν ακόμα η σχέση σας αρχίσει να στεριώνει;

Κάποια ζώδια ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή ερωτεύονται εύκολα, αλλά αν η σχέση δεν προχωρήσει, θα ερωτευτούν ένα άλλο πρόσωπο και μετά ένα άλλο, κάνοντας το ίδιο πράγμα κάθε φορά: Ενθουσιάζονται, μετά θρηνούν για το τέλος της πολλά υποσχόμενης σχέσης και αμέσως ψάχνουν για το επόμενο ταίρι που θα μπορέσει να ανάψει τη φλόγα του έρωτά τους. Το οξύμωρο είναι ότι, κάθε φορά, πενθούν για το άδοξο τέλος, λες και ήταν η μοναδική σχέση που είχαν ποτέ!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και τα ζώδια που έχουν την τάση να δένονται συναισθηματικά με τους συντρόφους τους και επιδεικνύουν μεγαλύτερη συνέπεια στην πορεία της σχέσης. Είναι τα ζώδια, που, μόλις ξεκινήσουν να βγαίνουν ραντεβού, ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται αν θα κρατήσουν το επώνυμό τους μετά τον… γάμο και γενικά κάνουν όνειρα για τον κοινό τους βίο από την πρώτη στιγμή.

Διάβασε παρακάτω, αν τα ζώδια του αέρα ανήκουν στην πρώτη κατηγορία των ενθουσιωδών ή στη δεύτερη των προσγειωμένων!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος ταλαντεύεται διαρκώς ανάμεσα σε ετερόκλητες καταστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να βρίσκεται αποκλειστικά και διαρκώς μαζί σου τη μια στιγμή, και την επόμενη να του έχεις τελειώσει για πάντα. Και από τη στιγμή που τα αισθήματά του για σένα έχουν ξεθωριάσει, συνήθως εξαφανίζονται για πάντα.

Αυτό το ζώδιο ενδιαφέρεται περισσότερο για περιστασιακές, φευγαλέες γνωριμίες παρά για μακροχρόνιες σχέσεις. Οπότε να περιμένεις ότι, ενώ είναι μαζί σου, η προσοχή του πάντα θα αποσπάται και κάπου αλλού. Δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, όταν η σχέση γίνει περίπλοκη ως προς τις απαιτήσεις της, με συνέπεια όχι μόνο να βαριέται εύκολα στις σχέσεις, αλλά να το προτιμά έτσι.

Σχέσεις απροβλημάτιστες, ξεκάθαρες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς «σοβαρές» προοπτικές και απαιτήσεις είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν Δίδυμο, αφού, όταν χάσει το ενδιαφέρον του, μπορεί απλώς να πάει στον επόμενο σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι στα καλύτερά του όταν ερωτεύεται, μέχρι και… 5 φορές την εβδομάδα!

Παρόλο που δυσκολεύεται πολύ στα θέματα δέσμευσης, εντούτοις απολαμβάνει όλα τα όμορφα πράγματα που απορρέουν από το να έχεις ερωτικό δεσμό με ένα άτομο.

Αν ένας Ζυγός δεν βρίσκεται σε διαρκή ερωτική εγρήγορση και δεν νιώθει φουλ ερωτευμένος κάθε μέρα, γρήγορα θα βαρεθεί. Παράλληλα, βέβαια, είναι ένας πολύ ανεξάρτητος σύντροφος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θέλει να του βάζεις περιορισμούς. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του είναι να βρίσκεται μέσα σε μια σχέση που δεν του δημιουργεί πλέον ερωτικό ενδιαφέρον.

Ο Ζυγός μπορεί σίγουρα να έχει μια σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είναι επίσης συχνό φαινόμενο να είναι ερωτευμένος με… τον έρωτα και όχι με ένα πραγματικό άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα είδος «ρομπότ» στον τομέα των σχέσεων. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απολύτως βέβαιος αν υπάρχουν βαθύτερα συναισθήματα κάτω από την επιφάνεια, αφού, τη στιγμή που έχεις σιγουρευτεί ότι τα πράγματα πάνε καλά, εκείνος τα τελειώνει.

Είναι ένα ζώδιο που βαριέται πολύ εύκολα στις σχέσεις και γι’ αυτό μπορεί να τις διαλύσει ξαφνικά και από το πουθενά. Πρέπει να υπάρχει μια πολύ δυνατή συναισθηματική σύνδεση με κάποιον/α για να θελήσει να μείνει μαζί του σε μια μακρόχρονη σχέση. Δεν λέμε ότι αυτό είναι αδύνατον, αλλά σίγουρα δεν του συμβαίνει συχνά.

Ο Υδροχόος μπορεί να συνεχίσει να έχει φυσική επαφή με κάποιον με τον οποίο βαριέται. Όμως, από τη στιγμή που θα του τελειώσεις… εντελώς, αυτό ήταν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ