Στέλιος Κρητικός: Η κίνηση των γιων του που τον έκανε να αισθανθεί περήφανος

Στέλιος Κρητικός: Η κίνηση των γιων του που τον έκανε να αισθανθεί περήφανος

Ο Στέλιος Κρητικός είναι αναμφίβολα ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που φροντίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό και των τριών παιδιών του και να εκφράζεται για αυτά με πολύ όμορφα λόγια όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Ο Στέλιος Κρητικός είναι αναμφίβολα ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που φροντίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό και των τριών παιδιών του και να εκφράζεται για αυτά με πολύ όμορφα λόγια όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Η σχέση που έχει καταφέρει να αναπτύξει μαζί τους είναι ξεχωριστή και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συχνά, ο Στέλιος Κρητικός με τους δυο γιους του Μιχαήλ Άγγελο και Άρη γυρίζουν διάφορα αστεία βιντεάκια ενώ δε λείπουν και τα μεταξύ τους πειράγματα.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η ανάρτηση του ηθοποιού για τους δυο γιους του ήταν πιο ξεχωριστή αφού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια κίνησή τους που μόνο χαρά και περηφάνια θα μπορούσε να τον γεμίσει.

Σήμερα τα παιδιά μου με έκαναν να νιώσω για άλλη μια φορά πολύ περήφανος και ο λόγος είναι ότι στη διάρκεια ενός γυρίσματος σε εξωτερικό χώρο βρήκαμε ένα πορτοφόλι με πολλά χρήματα , κάρτες και άλλα έγγραφα . Μόλις είδαμε το περιεχόμενο με μια φωνή και χωρίς δεύτερη σκέψη και οι δυό τους είπαν να πάμε στην αστυνομία να το παραδώσουμε !!!
Μιχαήλ Άγγελε και Άρη μου σας ευχαριστώ που με κάνετε να αισθάνομαι ο πιο τυχερός και πιο ευλογημένος πατέρας στον κόσμο !!!
Υ.Γ. 1.Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω ότι η αμφίεση είναι για το γύρισμα” έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κρητικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ