Δανάη Λιβιεράτου : Οι διακοπές στο εξωτερικό εν μέσω πανδημίας

Δανάη Λιβιεράτου : Οι διακοπές στο εξωτερικό εν μέσω πανδημίας

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου ανέβασε υπέροχες φωτογραφίες.

Κοντεύουμε να κλείσουμε σχεδόν έναν χρόνο από τότε που ένας άγνωστος τότε ιός έκανε την εμφάνισή του στις ζωές μας και ανακηρύχθηκε σε πανδημία. Έκτοτε, τα πράγματα άλλαξαν ουσιαστικά, αφού όλη μας η καθημερινότητα τροποποιήθηκε. Για ένα διάστημα τριών μηνών δεν μπορούσαμε καν να βγούμε από τα σπίτια μας λόγω της καραντίνας και περιοριζόμασταν στα απολύτως απαραίτητα κι αυτά με την αποστολή ενός μηνύματος.

Εξαρχής, τρία πράγματα ήταν πολύ σαφή: η χρήση της μάσκας, η απολύμανση και η κοινωνική απόσταση. Ο COVID-19 ήταν κάτι πολύ καινούργιο και κανένας μέσος άνθρωπος δεν ήταν ουσιαστικά προετοιμασμένος παρά με όσα έβλεπε στις ταινίες. Αλλά, έλα που η πραγματικότητα έφερε τον κινηματογράφο στις ζωές μας.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αποφάσισαν αυτοί που αποφάσισαν για τον παραπάνω λόγο να πατήσουν για λίγο pause στα ταξίδια σε μία προσπάθεια να μειώσουν το ρίσκο να κολλήσουν. Υπάρχουν, όμως, κι εκείνοι που προσπαθούν να μη χάσουν την επαφή με τα προ πανδημίας στάνταρ και συνεχίζουν τις διακοπές τους, ακόμα και στο εξωτερικό.

Η αγαπημένη Δανάη Λιβιεράτου φαίνεται να ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, αφού αυτές τις μέρες ανεβάζει φωτογραφίες από την Ιταλία. Ομολογουμένως, το θέαμα που θα δεις στην παρακάτω gallery θα σε κάνει να ζηλέψεις λίγο, καθώς φαίνεται όχι μόνο η ομορφιά της Ρώμης αλλά και το πόσο ωραία περνάει η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ