Κώστας Σπυρόπουλος : «Καμάρι μου να με ταυτίζουν με την Αλίκη»

Κώστας Σπυρόπουλος : «Καμάρι μου να με ταυτίζουν με την Αλίκη»

Ο Κώστας Σπυρόπουλος σε μία σπάνια εξομολόγηση για τη γνωριμία και τον έρωτα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Κώστας Σπυρόπουλος και Δημήτρης Σταρόβας βρήκαν το δικό τους «Σημείο συνάντησης» και συζήτησαν για την πορεία τους στον χώρο των τεχνών, τα παιδικά τους όνειρα αλλά και την προσωπική τους ζωή.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ αποκάλυψε πώς νιώθει που ο κόσμος τον έχει συνδυάσει με τον ρόλο του στη «Λάμψη» και τη σχέση του με την απόλυτη ελληνίδα σταρ.

«Ήμουν 10 χρονών όταν ξεκίνησα να παίζω. Πάντα όμως το είχα στο κεφάλι μου σαν χόμπι. Όταν μπλέχτηκα με το Πολυτεχνείο άρχισε να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα το θέατρο. Μετά έδωσα στο Εθνικό και πέρασα αριστούχος.

Ο πατέρας μου όμως ήθελε να συνεχίσω το Πολυτεχνείο. Προσπάθησα και τα έκανα παράλληλα. Θυμάμαι ο πατέρας μου μού έλεγε “παιδί μου υπάρχουν 2.500 άνεργοι ηθοποιοί”.

Του έλεγα “όχι δεν θα είμαι άνεργος θα το δεις”. 18 χρονών που είχα σταματήσει κάθε ενασχόληση με το θέατρο ένιωσα ένα ψυχοπλάκωμα. Εκεί κατάλαβα ότι για εμένα είναι αναπόσπαστο κομμάτι.
 
Μετά έπαιξα με την Αλίκη το “Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά”. Πήγα τότε στην audition από το Εθνικό θέατρο με 400 άτομα. Από τους 400 ξεχώρισαν 40 και τελικά πήρα εγώ τον ρόλο.

Πρόλαβα όλους αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου προς το τέλος. Ήταν ήδη καθιερωμένοι. Είναι σημαντικό στη ζωή σου να γνωρίσεις προσωπικότητες που η δουλειά τους ήταν ο λόγος που υπήρχαν.

Όταν φτάνουμε λοιπόν στην Αλίκη και είμαι εκεί, με έχουν επιλέξει και μου λένε “τώρα παίξε”, είναι πολύ σοβαρό.

Τιμή μου και χαρά μου που με ταυτίζουν με την Αλίκη και τη Λάμψη. Δεν έχει σημασία μόνο η εικόνα αλλά και το τι υπάρχει από πίσω», δήλωσε ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όλα όσα είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ