Κορωνοϊός : Σε καραντίνα ο Παπαδάκης, ακυρώθηκε γύρισμα από την εκπομπή του Αρναούτογλου

Κορωνοϊός : Σε καραντίνα ο Παπαδάκης, ακυρώθηκε γύρισμα από την εκπομπή του Αρναούτογλου

Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα των εκπομπών «The 2Night Show» και «Ρουκ Ζουκ», ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τετάρτης (4/11) δεν βρέθηκε στο στούντιο, αλλά βγήκε μέσω skype από το σπίτι του

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες στα στούντιο Κάπα, καθώς έχουν βρεθεί κρούσματα κορονοϊού. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε το πρωί της Τετάρτης (4/11) τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, μέσω skype, από το σπίτι του, καθώς ήρθε σε έμμεση επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Από την εκπομπή, ωστόσο, απουσίασε και η Χρύσα Φώσκολου που βρίσκεται επίσης σε καραντίνα, ενώ τους τηλεθεατές καλημέρισαν από το πλατό ο Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Παναγιώτης Στάθης.

«Να εξηγηθούμε γιατί τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους. Είμαστε σε μια μικρή καραντίνα λόγω έμμεσων επαφών. Ήρθε και σε εμάς. Για κάποιες μέρες, ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ… Κάναμε τεστ χθες και ήμασταν αρνητικοί. Θα κάνουμε και σήμερα. Μια ομάδα 5-6 συνεργατών – γιατί και η Χρύσα δε θα είναι μαζί μας – που είχαμε έμμεση επαφή, είμαστε σύμφωνα με το πρωτόκολλο σε καραντίνα. Μου λείπει το στούντιο…» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», αναβλήθηκαν τα γυρίσματα των εκπομπών «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Η κυρία Μιμή Ντενίση είχε πάει στο χώρο, είχε αρχίσει να ετοιμάζεται και τους ειδοποίησαν ότι θα πρέπει να εκκενώσουν το κτίριο για να γίνει απολύμανση, καθώς βρέθηκε ότι υπήρχε κάποιο κρούσμα. Αμέσως, ενημερώθηκαν και οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής, ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Καραμίχος».

Φαίη Σκορδά: Εχουν παρθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα

Η Φαίη Σκορδά στην έναρξη του «Πρωινού» θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη. «Πάντως εδώ, όπως κάθε εβδομάδα, κάνουμε στο πλατό τα rapid test. Και να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ και τον ΑΝΤ1 και τον κ. Καραγιάννη από τα studio Κάπα. Και επειδή διάβασα χθες για ένα κρούσμα στα studio Κάπα. Δεν είναι στον δικό μας χώρο καθόλου. Δεν έχει έρθει σε επαφή καθόλου με το κομμάτι του Πρωινού. Είναι μεγάλος ο χώρος. Αλλά όπως και να έχει, έχουν παρθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα. Και χθες μας έδιωξαν άρον-άρον από το καμαρίνι για να γίνουν απολυμάνσεις. Έξι έφυγα χθες» είπε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Πηγή: ethnos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ