Απίστευτη αλλαγή – Δείτε πώς είναι σήμερα η Βούλα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Απίστευτη αλλαγή – Δείτε πώς είναι σήμερα η Βούλα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Δεν φαντάζεστε πόσο έχει αλλάξει

Την εμφάνιση της στα φώτα της δημοσιότητας έκανε και πάλι η Ελένη Κοκκίδου την οποία κάποιοι την ήξεραν ήδη ενώ κάποιοι άλλοι την γνώρισαν μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Επίσης δείτε πόσο έχει αλλάξει η Σοφία Αλιμπέρτη και που την πέτυχε ο φακός.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έχασε 35 ολόκληρα κιλά αλλά και μίλησε για την επιτυχία της σειράς και τον ρόλο της στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

«Οκτώ χρόνια “Μουρμούρα”. Είναι απίστευτο! Ήταν ένα δώρο για μένα αυτή η σειρά. Τη Βούλα την έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου», δήλωσε η Ελένη Κοκκίδου. «Δε μουρμουράω εγώ. Δεν μου αρέσει καθόλου», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι έχει τύχει να χωρίσει λόγω μεγάλης ζήλειας.

Απίστευτη αλλαγή για τη Βούλα της σειράς 'Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα'

«Έχασα 25 κιλά με πολύ κόπο. Με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία», αποκάλυψε στη συνέχεια για την εκπληκτική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. «Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα ‘τώρα πρέπει να πετάξω βάρος’», εξομολογήθηκε ακόμα η ηθοποιός.

«Στην καραντίνα ήμουν στρατιώτης, δεν είχα προκλήσεις», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι όταν βγήκε έξω με φίλους αργότερα μπήκε στον πειρασμό να φάει τηγανητά καλαμαράκια. «Κάνω γυμναστική με το που ξεκίνησα τη διατροφή», τόνισε ακόμα, ενώ δήλωσε χαριτολογώντας ότι θα γίνει το κορίτσι-λάστιχο.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ελένης Κοκκίδου στο βίντεο από την εκπομπή Happy Day:

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ