Απόστολος Γκλέτσος : Μιλά για την υγεία του και τις δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο (vid)

Απόστολος Γκλέτσος : Μιλά για την υγεία του και τις δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο (vid)

«Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω κάνει τις επεμβάσεις στην καρδιά.»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος αποκαλύπτοντας τα πάντα για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από λίγες ημέρες.
«Τη Δευτέρα το πρωί πήγα στο νοσοκομείο. Την Κυριακή το βράδυ είχα πυρετό 38,5, είχα πολύ βήχα, έκανα εμετούς, πόναγαν τα κόκαλά μου και λέω “Ωπα, εδώ είμαστε!”» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Παράλληλα, περιέγραψε ότι η μητέρα του κάλεσε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. «Έκανα τεστ για Covid, μετά από κάποιες ώρες βγήκε αρνητικό και θέλησα να πάω σπίτι», δήλωσε ενώ ξεκαθάρισε ότι ετοιμαζόταν για επαναληπτικό και έμεινε σε καραντίνα.

«Οι γιατροί μου λένε ότι είναι λοίμωξη του αναπνευστικού», δήλωσε ακόμα για τη διάγνωση των ειδικών σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Τώρα είμαι καλά, δεν έχω πυρετό, δεν πονάνε τα κόκαλά μου», υπογράμμισε ακόμα ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ αναφέρθηκε και στην καρδιοπάθεια από την οποία πάσχει. «Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω κάνει τις επεμβάσεις στην καρδιά. Από κει και πέρα δεν θα με σκοτώσει και ο φόβος», τόνισε στη συνέχεια.

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε ότι θα επέστρεφε στα γυρίσματα της σειρά του ΣΚΑΪ σε 12 ημέρες, ωστόσο οι εξελίξεις με το καθολικό lockdown θα ανατρέψουν σίγουρα τα σχέδιά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ