Ο Big Brother ανακοίνωσε το lockdown στους παίκτες – Πώς αντέδρασαν

Ο Big Brother ανακοίνωσε το lockdown στους παίκτες – Πώς αντέδρασαν

Πώς αντέδρασαν οι παίκτες στο άκουσμα των ρεκόρ θανάτων και κρουσμάτων των τελευταίων ημερών, καθώς και της εφαρμογής καθολικού lockdown στη χώρα.

Για την κατάσταση που επικρατεί στον «έξω κόσμο» και για την επιβολή lockdown από σήμερα σε όλη τη χώρα ενημέρωσε ο «Big Brother» τους παίκτες του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ, λίγο πριν την έναρξη του Live της Παρασκευής.

«Συγκάτοικοι καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω μια νέα ενημέρωση σχετικά με την πορεία της πανδημίας. Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 2917 νέα κρούσματα, τα περισσότερα από κάθε άλλη μέρα. Ταυτόχρονα είχαμε 29 θανάτους. Τους περισσότερους από κάθε άλλη μέρα. Σχεδόν 10.000 κρούσματα επιβεβαιώθηκαν μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, όταν συνολικά από την αρχή της πανδημίας είμαστε σε κάτι περισσότερο από 50.000. Είχαμε επίσης σημαντική αύξηση στους νοσηλευόμενους αλλά και στους διασωληνωμένους ασθενείς», είπε αρχικά ο «Μεγάλος Αδελφός», με τους παίκτες να αναστατώνονται και μερικοί από αυτούς να ξεσπούν σε κλάματα.

«Από το Σάββατο στις 6 το πρωί, ολόκληρη η χώρα τίθεται ξανά σε γενικό lockdown μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επανέρχονται τα sms για να βγαίνει κάποιος από το σπίτι ενώ η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική παντού, σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους», συνέχισε.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων περιορισμού του κορονοϊού, ο «Big Brother» καθησύχασε τους διαγωνιζόμενους πως στο σπίτι τηρούνται όλα τα μέτρα, ώστε να είναι όλοι ασφαλείς, ενώ τους ενημέρωσε ότι οι δικοί τους άνθρωποι είναι καλά.

«Ο Big Brother τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να είστε ασφαλείς. Οι δικοί σας είναι όλοι καλά. Και για του λόγου το αληθές δείτε τι έχουν να σας πουν…» είπε, και στη συνέχεια πρόβαλλε βίντεο από τους συγγενείς τους να τους στέλνουν μηνύματα στήριξης.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ