Προσποιήθηκε πως έχει καρκίνο και τα λεφτά από τις δωρεές τα «έφαγε» σε τζόγο, ταξίδια και εισιτήρια για ποδόσφαιρο!

Προσποιήθηκε πως έχει καρκίνο και τα λεφτά από τις δωρεές τα «έφαγε» σε τζόγο, ταξίδια και εισιτήρια για ποδόσφαιρο!

Πολλοί μπελάδες για μία 41χρονη γυναίκα, η οποία είχε τη... φαεινή ιδέα να προσποιηθεί ότι έχει καρκίνο για να πάρει λεφτά από δωρεές.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως -όπως αναφέρει η Mirror- η εν λόγω κυρία αντί να κοιτάξει να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ για να μην την πάρουν χαμπάρι, προτίμησε να ξοδέψει τα λεφτά (45.000 λίρες ή 50.000 ευρώ) σε διακοπές στο εξωτερικό και ακριβά εισιτήρια για ποδόσφαιρο!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, η κατηγορουμένη έφαγε τα λεφτά που της δώρισαν καλόπιστοι άνθρωποι σε διαδικτυακό τζόγο, ακριβά ταξίδια και εισιτήρια για να παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες της Τότεναμ!

Ο λόγος για την Βρετανίδα Nicole Elkabbass από το Κεντ, η οποία κατηγορείται πως δημιούργησε μία ομάδα στην ιστοσελίδα GoFundMe, όπου προσποιήθηκε πως πάσχει από καρκίνο και ζητούσε χρήματα για να πληρώσει τις θεραπείες της.

Η δίκη ξεκίνησε χθες και ήδη ο εισαγγελέας έκανε λόγο για κατάφωρα ψέματα από την κατηγορουμένη, η οποία στην ιστοσελίδα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της από νοσοκομείο, αλλά αποδείχθηκε ότι τελικά είχε τραβηχτεί από μία επέμβαση που είχε κάνει στη χολή.

Μάλιστα ο γιατρός -φίλος της κατηγορουμένης-, ο οποίος σύμφωνα με την σελίδα την είχε διαγνώσει με καρκίνο, εμφανίστηκε στο δικαστήριο και αρνήθηκε κάθε ανάμιξή του στην ιστορία.

Η Nicole Elkabbass δήλωσε στο δικαστήριο αθώα για τις κατηγορίες.

Πηγή: Reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ