Κέλι Ντάινσταντ : Βρέθηκε ο κλώνος της Πάμελα Αντερσον! (pics)

Κέλι Ντάινσταντ : Βρέθηκε ο κλώνος της Πάμελα Αντερσον! (pics)

Ιδού η εντυπωσιακή Κέλι Ντάινσταντ, που θεωρείται ως ο εξελιγμένος κλώνος της άλλοτε σεξοβόμβας Πάμελα Αντερσον, που προκαλούσε πάταγο τη δεκαετία του '90.

Μπορεί η Πάμελα Αντερασον να έχει πατήσει τα 50 και να έχει αλλοιωθεί τόσο από το πέρασμα του χρόνου όσο και από τις μπόλικες πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, ωστόσο ο ανδρικός πληθυσμός μπορεί να κοιμάται ήσυχος…

Κι αυτό καθώς υπάρχει η συνέχεια της Αμερικανοκαναδής σεξοβόμβας που μεσουράνησε κυρίως τη δεκαετία του ’90.

Ο λόγος για την Κέλι Ντάινσταντ, η οποία θεωρείται… εξελιγμένο μοντέλο της Πάμελα και η οποία είναι αλήθεια ότι της μοιάζει σε εντυπωσιακό βαθμό. Τόσο στο πρόσωπο, όσο και τα υπόλοιπα προσόντα!

Βεβαίως η Κέλι έχει ένα κορμί πολύ πιο γυμνασμένο καθώς δηλώνει fitness freak. Σε κάθε της έξοδο δημιουργείται πανζουρλισμός, ενώ κάθε ανάρτηση της «πολιορκείται» από χιλιάδες λάικ και σχόλια. Άλλωστε η Κέλι διαθέτει πάνω από 100.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται ραγδαία καθημερινώς.

Η Κέλι έχει ήδη κάνειφωτογραφήσει και εξώφυλλα σε διάφορα γνωστά περιοδικά, όπως το Maxim or Esquire.

Πλέον μένει να δούμε αν ο Αντιλ Ραμί παρατήσει την κανονικά Πάμπελα Αντερσον για τον «κλώνο» της! Θυμίζουμε πως ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ ζει εδώ και αρκετό καιρό με διάσημη ηθοποιό, η οποία παράτησε τη ζωή που έκανε στις ΗΠΑ, για να ζήσει μαζί του στην Μασσαλία.

Τι λέτε; Το πρωτότυπό ή η εξέλιξή του είναι καλύτερο;

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ