Γιώργος Καπουτζίδης : «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, το ξέρατε»

Γιώργος Καπουτζίδης : «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, το ξέρατε»

Για την αποκάλυψη των σεξουαλικών του προτιμήσεων μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ξεκαθαρίζοντας για μία ακόμα φορά ότι «δεν έζησε ποτέ στα κρυφά».

Με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο podcast της Lifo και τον Φώτη Σεργουλόπουλο τονίζοντας ότι «εξακολουθεί να πιστεύει ότι (το coming out) δεν είναι απαραίτητο και επίσης αισθάνομαι ότι το να περιμένουν κάποιοι από εσένα να κάνεις coming out, σε βάζει σε μια μειονεκτική θέση. Εξάλλου νιώθω ότι δεν έζησα ποτέ στα κρυφά. Φαντάζομαι δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, νομίζω το ξέρατε, ήταν φανερό».

«Δεν κρύφτηκα, δεν προσπάθησα να θολώσω τα νερά. Νομίζω ότι το απελευθερωτικό μου coming out δεν συνέβη το 2020, ούτε το 2005 αλλά ήταν αυτό που συνέβη το 1995 όταν το είπα στους γονείς μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Οι δύο ηθοποιοί και καλοί φίλοι σχολίασαν και την περίφημη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου για το «ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές» επισημαίνοντας ότι «απενοχοποίησε την ερωτική επαφή ανάμεσα σε δύο άνδρες».

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ