Η μοίρα της τελευταίας ταινίας του Γούντι Άλεν

Η μοίρα της τελευταίας ταινίας του Γούντι Άλεν

Υπάρχει ενδεχόμενο να μη διανεμηθεί από την Amazon Studios η τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν, «Μια βροχερή μέρα στη Νέα Υόρκη».

Ορισμένοι πρώην συνεργάτες του Γούντι Άλεν έχουν πάρει αποστάσεις από εκείνον. Τον καταδίκασαν με αφορμή την κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της Μία Φάροου. Και υπάρχει ενδεχόμενο να μη διανεμηθεί από την Amazon Studios η τελευταία ταινία του, «Μια βροχερή μέρα στη Νέα Υόρκη».

Το 1992, η πρώην σύντροφος του Γούντι, η Μία Φάροου ήρθε σε επαφή με τις Αρχές, για να καταγγείλει την σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της, Ντίλαν, από τον σκηνοθέτη. Αν και ο Άλεν επανειλημμένα αρνήθηκε τις κατηγορίες και δεν απαγγέλθηκε από το δικαστήριο κατηγορία εναντίον του, η πλήρης επιμέλεια της Ντίλαν δόθηκε στην Φάροου καθώς ένας δικαστής θεώρησε πιστευτή τη μαρτυρία της.

Ο Κόλιν Φερθ, η Μίρα Σορβίνο, η Γκρέτα Γκέργουιγκ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ και η Ρεμπέκα Χολ βγήκαν και εξέφρασαν τη λύπη τους που συνεργάστηκαν με τον Γούντι. Και τόσο η Χολ όσο και ο Σαλαμέ, που πρωταγωνιστούν στο «Μια βροχερή μέρα στη Νέα Υόρκη», επέλεξαν να δώσουν τις αποδοχές τους σε αγαθοεργίες. Άλλοι, όπως οι Νάταλι Πόρτμαν, Ρις Γουίδερσπουν και Τρέισι Έλις Ρος, βγήκαν και δήλωσαν ότι υποστηρίζουν και πιστεύουν την Ντίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ