Γερμανού : Αυτή είναι η ηλικία της – Θα τα χάσεις με τη δήλωση για τον νέο της έρωτα

Γερμανού : Αυτή είναι η ηλικία της – Θα τα χάσεις με τη δήλωση για τον νέο της έρωτα

Η Ναταλία Γερμανού καλεσμένη στην εκπομπή, Direct, αποκάλυψε μεταξύ άλλων την ηλικία της και αναφέρθηκε στον νέο της αγαπημένο!

«Έχει συμβεί πολλές φορές να έχω σχέση με μικρότερους άντρες. Δεν πίνω αίμα, δεν είμαι ο δράκουλας. Έχει τύχει στις 10 σχέσεις, οι μισές ήταν με νεαρότερους άντρες. Οι άλλες μισές ήταν με μεγαλύτερους αλλά δεν έχει πλάκα για να πούνε ότι είναι μεγαλύτερός της.» είπε η Ναταλία Γερμανού στον Τάκη Χατζή.

Και ανέφερε: «Έχω σχέση. Είναι καλό παιδί. Είναι δύο χρόνια μικρότερος. Είναι τελείως εκτός χώρου και δεν μου επιτρέπεται να πω τίποτα. Δεν θα πω καμία άλλη λεπτομέρεια.»!

Η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να πει: «Το για πάντα και το ποτέ δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Κάθε μέρα ξυπνάς και μπορούν να συμβούν τα πάντα στη ζωή. Τώρα δεν ζηλεύω, παλιά ήμουν αφόρητα ζηλιάρα. Από την άλλη με εκνεύριζε να με ζηλεύουν.»!

Και υπογράμμισε για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν της: «Δεν έχω κάνει παράλληλη σχέση αλλά μου έχει τύχει λίγες μέρες πριν χωρίσω να υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή μου. Έχω συγχωρήσει την απιστία. Η σχέση προχώρησε, με ραγισμένη καρδούλα βέβαια».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο αλλά μάθε και την ηλικία της στην παρακάτω gallery!

GALLERY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ