Ο Λιάγκας καρφώνει Μενεγάκη : Ο γιος της, Άγγελος, ζει με τον μπαμπά του

Ο Λιάγκας καρφώνει Μενεγάκη : Ο γιος της, Άγγελος, ζει με τον μπαμπά του

Μην ξεχνάτε ότι ο Γιώργος Λίαγκας και ο Γιάννης Λάτσιος, είναι κολλητοί εδώ και χρόνια. Πως να υποθέσουμε εμείς τώρα ότι αυτό που αποκάλυψε ο αγαπητός παρουσιαστής έγινε εν αγνοία του φίλου του; Ειδικά που αυτή η πληροφορία, δημιουργεί ανάλογες εικόνες και συμπεράσματα!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκαν στα τέλη του Δεκέμβρη, οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν, αυτές οι φωτογραφίες σήμερα κυκλοφόρησαν και σχολιάστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Λιάγκας ΚΑΡΦΩΝΕΙ Μενεγάκη! Ο γιος της Άγγελος, ζει με τον ΜΠΑΜΠΑ του!!!

Έτσι…ξαφνικά! Και με αφορμή της εικόνες, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε: «Ο Άγγελος εδώ και έναν χρόνο ζει με τον Γιάννη. Ζει με τον μπαμπά του. Και τα κορίτσια ζουν με τη μαμά τους. Και προφανώς επειδή ο Άγγελος ετοιμάζεται του χρόνου να πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, έχουν συναντηθεί. Αυτή η συνάντηση έγινε πριν τις γιορτές».

 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Η μητέρα της ΑΠΟΥΣΑ!!! Πολλοί είδαν λίγοι κατάλαβαν!!! Εμείς θεωρούμε – δική μας εκτίμηση – ότι μητέρα και κόρη έχουν έρθει σε ρήξη. Τα σημάδια πολλά. Η Ζέτα Μενεγάκη έχει ΦΥΓΕΙ από το σπίτι στα Μελίσσια. Μόνιμα στην πολυκατοικία τους στην Κάρυστο! Όχι λόγω κορονοϊού. Έχει φύγει, επειδή σ’ ενα σπίτι, ακόμα και σ’ αυτό των 100ο τετραγωνικών, δεν μπορέις ν’ ανοίγεις την πόρτα και να βλέπεις την πεθερά σου. Όχι επειδή κάτι σου χει κάνει, αλλά επειδή έχει λόγο στη ζωή σου μόνο που μπορεί να είναι στο σπίτι σου. Να βλέπει τις κινήσεις, τις συνήθειες σου, τις επιλογές σου. Έχει άποψη για όλα. Απλή ανθρώπινη συμπεριφορά. Δεν γίνεται να υπάρχει και ο πεθερός και η πεθερά και ο αδερφός στο ίδιο σπίτι.

Η ΠΟΛΙΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ!

Στην φωτογραφία των γενεθλίων της Ελένης Μενεγάκη, η μητέρα της ήταν η μόνη αγέλαστη. Και βεβαίως μια στιγμή δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί τυχαία, αλλά πολλές; Έπειτα έχει μήνες να μείνει Αθήνα. Κατοικεί όπως φαίνεται, μόνιμα στηνΚάρυστο. Η δικαιολογία που πέταξε η Ελένη στον αέρα της εκπομπή της, αποδίδοντας την λήξη της συγκατοίκησης στον κορονοϊό, φυσικά για μας δεν είναι καθόλου πειστική.

Απεναντίας, όπως αντιλαμβανόμαστε πάρα πολλά πράγματα παρατηρώνταΠεριουσιακά στοιχεία της Ελένης Μενεγάκη είδαν το φως της δημοσιότητας που έπειτα από δεκαετίες τηλεοπτικής παρουσίας και επενδύσεις δεν μπορεί παρά να έχουν ενδιαφέρον.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ENIMEROSI24.GR ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 40%, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ 584.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Όσον αφορά τα καθαρά κέρδη της εταιρίας κυρίως από χορηγούς, ανέρχονται σε 9,8 εκατομμύρια ευρώ. Τη δημοσιότητα είδαν αναλυτικοί πίνακες που περιγράφουν από το 2001 και μέχρι σήμερα τα ακριβή χρυσά συμβόλαια της Ελένης Μενεγάκη. ς κάποιον, έστι κι αλιώς μας φαινόταν δύσκολο να συμβιώνουν με το ζευγάρι οι γονείς. Δεν γίνεται σ΄ένα σπίτ να υπάρχουν τόσες γνώμες. Όταν συμβαίνει πρέπι να επικρατεί αυτή του ζευγαριού. Όταν υπάρχει τρίτη γνώμη, πως χαλαναγωγείς τον ανθρώπινο εγωισμό; Ποιανου θα περάσει. Και ξέρετε πόσες απόψεις για πόσα ζητήματα, προκύπτουν μέσα σε μια μόλις μέρα!

Δεν λέμε πως δεν υπαρχούν εξαιρέσεις, αλλά για να συμβούν, πρέπει να προκύψουν οι συνθήκες.

Τόσα χρόνια μας φαινόταν πολύ “κάπως” η εικόνα των πεθερικών στο ίδιο σπίτι με τον γαμπρό.

ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ: ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ, Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΙΧΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ.

Φανταστείτε, το παρακάτω απόσπασμα έχει γραφτεί πριν πέντε χρόνια. Τα σχεδόν δέκα εκ. ευρώ κέρδη που αναφέρει, αφορούν στην πενταετία 2001-2005! Διαβάστε:

“Περιουσιακά στοιχεία της Ελένης Μενεγάκη είδαν το φως της δημοσιότητας που έπειτα από δεκαετίες τηλεοπτικής παρουσίας και επενδύσεις δεν μπορεί παρά να έχουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr τα κέρδη της εταιρίας της Ελένης Μενεγάκη με την μητέρα της που κατέχει το 40%, να εμφανίζει καθαρά κέρδη 584.000 ευρώ τον χρόνο.

Όσον αφορά τα καθαρά κέρδη της εταιρίας κυρίως από χορηγούς, ανέρχονται σε 9,8 εκατομμύρια ευρώ. Τη δημοσιότητα είδαν αναλυτικοί πίνακες που περιγράφουν από το 2001 και μέχρι σήμερα τα ακριβή χρυσά συμβόλαια της Ελένης Μενεγάκη.”

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ.

Εκεί που παραβρέθηκαν όλοι. Ο αδερφός, ο γιος, οι κόρες της, ο σύζυγος της, Ξαφνικά ο Μάκης δενε ίχε κανένα πρόβλημα να δούμε το πρόσωπο της μικρής τους! Μόνο η μητέρα και ο  πατριός της Ελένης δεν ήταν. Μετά από τόσες δεκαετίες κονής πορείας, δεν θα μπορούσε να φύγει από την Κάρυστο για μια φορά. Λες και είναι ώρες ταξίδι. Πολύ κοντά μέσω φέρυ και ακόμα πιο οντά από τον Μαραθώνα στα Σπάτα. Μια ευθεία δρόμος. Θα μπορούσε να γίνει η εξαίρεση.

Διαβάστε ακόμα: Η ΑΣΣΥΛΗΠΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της Ελένης Μενεγάκη! Πόσα έβγαλε, πόσα επένδυσε, τι αγόρασε! Η αμύθητη περιουσία! Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον Μάρτιο του 2019, η πετυχημένη καριέρα της Ελένης Μενεγάκη είχε ως επακόλουθο η περιουσία της να αυξανόταν ραγδαία, καθιστώντας την ως μια από τις πιο πλούσιες Ελληνίδες. Βάση μάλιστα πρόσφατου δημοσιεύματος του “Θέματος” η Ελένη αμοίβεται με περίπου 2 εκατομμύρια τον χρόνο. Όσο αφορά γενικότερα την περιουσία της παρουσιάστριας, περιλαμβάνει την πέτρινη βίλα στα Μελίσσια, στην οποία μένει μαζί με τα παιδιά της, τον σύζυγό της Μάκη, καθώς και την μητέρα και τον πατριό της, και η αξία της ανέρχεται περίπου στα 4 εκατ. ευρώ.

Η ΕΛΕΝΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ, Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 600.000 ΕΥΡΩ…

…ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο, της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ. Όπως αναφέραμε σε παλιότερο δημοσίευμα, στην Κάρυστο, απ’ όπου κατάγεται η Ελένη Μενεγάκη, έχει στην κατοχή της ένα…

Ολόκληρη η πολυκατοικία που αποτελείται από 12 διαμερίσματα ανήκει στη μητέρα της, η οποία ενοικιάζει τα υπόλοιπα διαμερίσματα. Πριν από μερικά χρόνια μάλιστα, η Ελένη αγόρασε στην περιοχή Μύλοι της Καρύστου μια μεγάλη έκταση. Το κομμάτι γης χαρακτηρίζεται από ανθρώπους της αγοράς «φιλέτο», καθώς είναι σε ύψωμα και διαθέτει υπέροχη θέα.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ, Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.

Πρόκειται για μια μεζονέτα η οποία χτίστηκε πριν από περίπου 6 χρόνια, βρίσκεται στη Νέα Ποτίδαια σε ένα συγκρότημα ακινήτων και η αξία της ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

Αλλη μια επένδυση που είχε κάνει όσο ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο ήταν η αγορά ενός οικοπέδου στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας στη Βοιωτία.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ
ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΚΤΑΣΗΣ 20 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 250.000 ΕΥΡΩ…
…και πριν από τον χωρισμό το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χτίσει άλλη μία εξοχική κατοικία 200 τ.μ.

Ένα από τα πρώτα σπίτια στα οποία έμενε η Ελένη Μενεγάκη, προτού παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό, αξίας περίπου 400.000 ευρώ. Και αυτό επίσης το διαμέρισμα η παρουσιάστρια το έχει νοικιάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες από το 2013 εως και το 2016 η Ελένη Μενεγάκη έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 4.500.000 ευρώ, έξτρα από τα 9.794.000 ευρώ σύνολο δηλαδή…14.294.000 ευρώ.

ΤΑ 9.794.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟ.
Παράλληλα, η εταιρεία που δημιούργησε η παρουσιάστρια «Ελένη Μενεγάκη Α.Ε», λειτουργεί με κύρια μετοχική σύνθεση, την παρουσιάστρια με 60% και την μητέρα της Ζέτα, με το υπόλοιπο ποσοστό, δηλαδή 40%. Πρόκειται ίσως για μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες με το προϊόν «Ελένη Μενεγάκη» να μοσχοπουλιέται σαν χρυσός!

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ