Ελένη Μενεγάκη νέα : «Θεέ μου δεν την βγάζω αυτή τη χρονιά, θα με βρείτε σε φορείο»

Ελένη Μενεγάκη νέα : «Θεέ μου δεν την βγάζω αυτή τη χρονιά, θα με βρείτε σε φορείο»

Μόνη της αποφάσισε να εξηγήσει, ν΄αναλύσει όλα όσα περνούσε πίσω από τα φώτα και τα εξώφυλλα των περιοδικών. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται η πανέμορφη Ελένη, είπε “χαρτί και καλαμάρι” τα πάντα.

Για τις δυσκολίες πίσω απ’ αυτό που βλέπουμε, κυρίως τα …τερματικά στάδια στα οποία βρέθηκε με άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της. Την υγεία της. Την σωματική και την ψυχολογική!

Η Ελένη Μενεγάκη που πολλές φορές έδειχνε την προσπάθεια της να γελάσει, να φχαριστηθεί την εκπομπή που πολλές θα ήθελαν να κάνουν. Η Ελένη που έδιεχνε και νευρική την ώρα που προσπαθούσε να είναι εύθυμη για τους θεατές, που γίνονταν και απότομη με τους συνεργάτες της και μάλιστα μπροστά τις κάμερες, το παραδέχτηκε: Περνούσε επί χρόνια ένα μικρό ή μεγάλο, εκείνη γνωρίζει, Γολγοθά. Τότε λοιπόν στην συνέντευξη που έδωσε στο “όλα” είχε αποφασίσει να εξομολογηθεί τα πάντα. Το έκανε. Άσχετα πως κανείς δεν το κατάλαβε ενώ ήταν τόσο καθαρά τα Ελληνικά της. ήταν τόσο σαφής. Τα παραδέχτηκε όλα όσα περνούσε και με πολύ πιο γλαφυρο τρόπο απ όσο διαβάσατε στον τίτλο.

Μίλησε για όλα τα προβλήματα της και τα αποκάλυψε. Παραδέχτηκε και το ότι αντί ν’ απολαμβάνει την διασημότητα και τα χρήματα όπως πολλοί θα φαντάζονταν, ζούσε ένα μαρτύριο! Ένα μαρτύριο που θα την έριχνε στο φορείο.

Διαβάστε ακόμα:  Ελένη Μενεγάκη: Το περιστατικό που την “τσάκισε” δίπλα της ο Ματέο Παντζόπουλος Ένα δυσάρεστο περιστατικό χάλασε την κρουαζιέρα της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στο Αιγαίο. Το ζευγάρι έπεσε θύμα κλοπής στον σταθμό τους στην Κάλυμνο.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto , είχε βγει για φαγητό και οι άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του και μπούκαραν στο σταθμευμένο στο λιμάνι σκάφος του. Παρόλο που ήταν μεσημέρι οι ληστές δεν δίστασαν να μπουν στο πλεούμενο και να πάρουν χρήματα από την τσάντα της παρουσιάστριας του Αlpha, καθώς και όλες τις πιστωτικές της κάρτες.

Την Ελένη και τον Ματέο ειδοποίησε για την “εισβολή” κάποιος που αναγνώρισε το σκάφος τους αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν έφτασαν εγκαίρως. Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τις τράπεζες άμεσα για να ακυρωθούν οι κάρτες ωστόσο αποφάσισε να μην αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία και να συνεχίσουν ανενόχλητοι την κρουαζιέρα τους στα νησιά.

«ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Έβλεπες μια γυναίκα που θρηνούσε κάτι που έφευγε. Στο βλέμμα της ήταν γραμμένα τα πάντα. Μπορούσαμε να ψυχολογήσουμε σε τι κατάσταση ήταν η Ελένη». Το ζευγάρι Μενεγάκη – Λάτσιος παντρεύτηκε στις 23 Απριλίου το 2001 με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Έζησαν μαζί δώδεκα υπέροχα χρόνια και απέκτησαν τρία παιδιά μαζί.

Τίποτα δεν προμήνυε το πρόωρο τέλος και το ραγισμένο γυαλί ανάμεσα τους.

Ήταν Παρασκευή 29 Ιανουαρίου του 2010 όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους με ένα Δελτίο Τύπου το οποίο εξέπληξε την ελληνική σόουμπιζ και όχι μόνο!

ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOWBIZ, ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.

Και ήρθε δια στόματος Άρη Καβατζίκη, ο οποίος βρέθηκε μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη στο Dot.

Οι δυο δημοσιογράφοι μίλησαν για τη συνεργασία τους με τη Φαίη Σκορδά αλλά και για το τι είναι αυτό που τους κάνει να νιώθουν αμήχανα στην εκπομπή.

Έχοντας συνεργαστεί με τρεις διάσημες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, τη Φαίη Σκορδά, την Τζένη Μπαλατσινού και την Ελένη Μενεγάκη, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περίοδο των χωρισμών και των τριών κυριών, όμως αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στην Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ