Αννίτα Πάνια ο γάμος : «Πάρε πασά μου την οδοντόβουρτσά μου…»

Αννίτα Πάνια ο γάμος : «Πάρε πασά μου την οδοντόβουρτσά μου…»

Αννίτα Πάνια ο ΓΑΜΟΣ: «Πάρε πασά μου την οδοντόβουρτσα μου…»

Αννίτα Πάνια ο ΓΑΜΟΣ: “Πάρε πασά μου την οδοντόβουρτσα μου…”Ο Νίκος Σαμοίλης είναι ο σύντροφος της Αννίτας Πάνια τα τελευταία χρόνια. Αθόρυβα μπορείς να πεις. Δεν εμφανόζονται μαζί. Όχι για κανέναν άλλο λόγο μάλλον, πέραν του και οι δύο τους, ότι δεν γουστάρουν τις σελεμπριτοσυναναστροφές! Το αν μένουνμαζί; Προφανώς. Εεκί στο στα βόρεια προάστεια. Σε μέρος ήσυχο και …..εξόχως αρχοντικό μπορείς να πεις. Ο Νίκος είναι ως γνωστόν δημοσιογράφος με ειδικότητα στα οικονομικά. Όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα, να κάνει και τον πανελίστα στην εκπομπή της κάποιο φεγγάρι. Τώρα τα σχέδια άλλαξαν. Βασικά είναι δύσκολο να κάνεις σχέδια με τα κανάλια στην πιάτσα, περισσότερα από ποτέ, αλλά να βρίσκονται σε μία φάση: “Θέλουμε να κάνουμε πράγματα, αλλά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε”.

Η Αννίτα Πάνια είναι σε μια στάση αναμονής, το ίδιο και ο σύντροφος της με το οποίο δείχνουν να συμπορεύονται σε όλους τους τομείς. Να περνούν σχεδόν όλη τη μέρα του.

Αννίτα Πάνια ο ΓΑΜΟΣ: "Πάρε πασά μου την οδοντόβουρτσα μου..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΟΙΛΗΣ

Οπως λέει, η πρώτη επαφή του με την τηλεόραση έγινε πριν από ακριβώς 20 χρόνια: «Η πρώτη τηλεοπτική πρόταση μου έγινε το 1996 προκειμένου να παρουσιάσω μια χρηματιστηριακή εκπομπή στο ΚΑΝΑΛΙ 5 (μετέπειτα ALTER).

Ωστόσο πρέπει να πω ότι ήμουν ήδη αρκετά χρόνια στον χώρο του ρεπορτάζ και συγκεκριμένα στην εφημερίδα “Επενδυτής” και στον ραδιοφωνικό σταθμό Planet, που ήταν και η αιτία για να ξεκινήσει η τηλεοπτική μου πορεία. Ο παραγωγός της εκπομπής με άκουσε στο ραδιόφωνο, μου έκανε την πρόταση και την αποδέχτηκα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ…

…οικονομικού ενθέτου της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο Σαμοΐλης αποφάσισε το 2016 – 17 να ιχνηλατήσει σε μια τηλεοπτική terra incognita. Η εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Parole» σίγουρα δεν ήταν μια αναμενόμενη επιλογή σε σχέση με την έως τώρα δημόσια εικόνα του. Πώς προέκυψε η συνεργασία;
Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Χρύσα Ζορκάδη ήταν αρχισυντάκτρια και στο “Για λογαριασμό σας”, που παρουσίαζα στον ALPHA και από τότε κάνουμε στενή οικογενειακή παρέα. Οι Δημήτρης Κοργιαλάς και Σωτήρης Σπαθάρης, ο σκηνοθέτης μας, είναι επίσης φίλοι μου πολύ πριν το “Parole”. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν και πολύ εύκολο να αρνηθώ.

Και χαίρομαι γι’ αυτή μου την επιλογή τελικά, αφού συμμετέχω σε μια εκπομπή που λόγω του ψυχαγωγικού χαρακτήρα της απορροφά όλες τις “τοξίνες” που εισπράττω ως αρχισυντάκτης του οικονομικού ενθέτου της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, ελέω, κουαρτέτου, νέων σκληρών μέτρων και όλων των άλλων δυσάρεστων γεγονότων που καλύπτουμε και παρακολουθώ καθημερινά», εξηγεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ