H Μάιλι Σάιρους ποζάρει τόπλες στο εξώφυλλο του Rolling Stone (pics)

H Μάιλι Σάιρους ποζάρει τόπλες στο εξώφυλλο του Rolling Stone (pics)

Σέξι και άγρια όπως έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της.

Η Μάιλι Σάιρους ξέρει πώς να ταράζει τα νερά και το έκανε για ακόμα μία φορά με την τελευταία αποκαλυπτική φωτογράφιση της στο περιοδικό Rolling Stone.

Στο πλαίσιο λοιπόν της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Plastic Hearts», η 28χρονη ποπ σταρ φωτογραφήθηκε τόπλες για το εξώφυλλο του περιοδικού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Με έντονο μακιγιάζ και φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, η Σάιρους πόζαρε στο φακό του Μπραντ Έλτερμαν καλύπτοντας με τα χέρια το στήθος της.

Η Σάιρους μοιράστηκε το αποκαλυπτικό και σέξι εξώφυλλο στον Instagram λογαριασμό της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τουλάχιστον δίνω στα έντυπα κάτι για το οποίο μπορούν να γράφουν».

«Θα ήθελα να με θυμούνται ως κάποια που δημιούργησε κάτι που δεν υπήρχε ή που κατάφερε κάτι που κανείς δεν ήξερε ότι χρειαζόταν ή ήθελε, αλλά όταν το απέκτησε αισθάνθηκε πως δε μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτό. Αυτό θα ήθελα ως καλλιτέχνης», δήλωσε μεταξύ άλλων επίσης.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία της να ακολουθήσει τα βήματα της Ντέμπι Χάρι των Blondies, βάζοντας το δικό της λιθαράκι για τη νέα γενιά καλλιτεχνών.

Πηγή: Reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ