Πάμελα Άντερσον : Σε σχεδόν γυμνόστηθη διαμαρτυρία υπέρ του Julian Assange (pics)

Πάμελα Άντερσον : Σε σχεδόν γυμνόστηθη διαμαρτυρία υπέρ του Julian Assange (pics)

Το 53χρονο πρώην μοντέλο του Playboy, 53 ετών, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ένα λευκό μπικίνι που κρατάει μια πινακίδα που λέει «Φέρτε τον Julian Assange Home Australia».

Η πρώην σταρ του Baywatch, Pamela Anderson, κάλεσε τον Πρόεδρο Trump να δώσει χάρη στον ιδρυτή του Wikileaks, Julian Assange, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με μπικίνι στο Twitter.

Η απόφασή της να…αναλάβει δράση
Το πρώην μοντέλο Playboy, 53 ετών, δημοσίευσε μια φωτογραφία της σε ένα λευκό μπικίνι που κρατάει μια πινακίδα που λέει «Φέρτε τον Julian Assange Home Australia» καθώς και μια ντυμένη φωτογραφία με μια ένδειξη που έγραφε: «Είμαι ο Julian Assange», το απόγευμα της Δευτέρας .

Η Άντερσον φημολογείται πως είχε σχέση με τον 49χρονο Assange, Αυστραλό υπήκοο, όταν ζούσε έγκλειστος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνου, την περίοδο 2012-2019, -έχοντας άσυλο- για να αποφύγει την σύλληψη για κατηγορίες περί βιασμού στη Σουηδία, καθώς και για κατασκοπεία στις ΗΠΑ.

Και άλλες κατηγορίες…
Ο Assange, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή υψηλής ασφαλείας στο Belmarsh στο Λονδίνο, για 19 μήνες, πολεμώντας την έκδοση στις ΗΠΑ, καταζητείται για τη δημοσίευση διαβαθμισμένων εγγράφων το 2010 και το 2011.

Εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης 175 ετών. Η απίθανη «ειδική σχέση» των Anderson και Assange ξεκίνησε όταν αποκαλύφθηκε  από τη σχεδιάστρια μόδας Dame Vivienne Westwood, πυροδοτώντας εικασίες σχετικά με τη φύση της φιλίας τους όλα αυτά τα χρόνια.

Φωτογραφήθηκε να τον επισκέπτεται πολλές φορές κατά τη διάρκεια της επταετούς παραμονής του στην Πρεσβεία του Εκουαδόρ, φέρνοντάς του vegan cheeseburgers.

Σε ένα ποίημα το 2017, έγραψε: «Η σχέση μου με τον Τζούλιαν – δεν είναι μυστικό. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους και μπορεί να είναι ο πιο διάσημος, πιο πολιτικοποιημένος πρόσφυγας της εποχής μας».

Ο ιδρυτής του Wikileaks υποστήριζε πάντα ότι δεν μπορούσε να εγκαταλείψει την πρεσβεία επειδή δεν ήθελε να εκδοθεί στις ΗΠΑ και να δικαστεί για την έκδοση μυστικών αμερικανικών εγγράφων.

Τον Απρίλιο του 2020 έγινε γνωστό πως  ο Assange ήταν πατέρας δύο παιδιών ενώ ζούσε μέσα στην πρεσβεία του Εκουαδόρ.

Η Στέλλα Μόρις, δικηγόρος, δήλωσε ότι είχε σχέση με τον ιδρυτή του Wikileaks από το 2015 και μεγάλωσε μόνη της τους δύο νέους γιους τους.

Μια αναδρομή

«Ο ακτιβισμός είναι σέξι». Με αυτό τον τρόπο είχε σχολιάσει κάποτε τη μακρά ενασχόλησή της με κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα η Πάμελα Άντερσον.

Και όντως η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του Baywatch έχει αποδείξει ότι και πολιτική συνείδηση έχει και θέση παίρνει σε κρίσιμα ζητήματα.

Έχει πάρει θέση υπέρ των δικαιωμάτων των ζωών, έχει σχολιάσει το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία εξηγώντας ότι όταν οι διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα και καταστήματα «συμβολικά επιτίθενται στην ιδιωτική ιδιοκτησία που είναι η βάση του καπιταλισμού», έχει στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία του ΜέΡΑ25/DiEM25, ενώ έχει κατ’ επανάληψη σταθεί στο πλευρό του Julian Assange.

Γι’ αυτό τον λόγο και δεν προκάλεσε καμία έκπληξη η πρόσφατη ανάρτησή της στο Twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ