«Συγγνώμη» από διασημότητες στη Μόνικα Λεβίνσκι

«Συγγνώμη» από διασημότητες στη Μόνικα Λεβίνσκι

Την εξευτέλισαν. Τη Μόνικα Λεβίνσκι. Διασημότητες στον χώρο του θεάματος την διέσυραν.

Για τη συμμετοχή της σε αυτό που έμεινε γνωστό ως «Σκάνδαλο Μπιλ Κλίντον». Όμως, αργότερα, της ζήτησαν «συγγνώμη» για το ότι την κακομεταχειρίστηκαν. Σύμφωνα με το «Page Six» λέει πως ο χιουμορίστας Ντέιβιντ Λέτερμαν – η πασίγνωστη περσόνα της αμερικανικής τηλεόρασης – και άλλοι απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά τους απέναντι της.

«Το 2014, στο «Vanity Fair», έγραψα ένα άρθρο, για πρώτη φορά σε διάστημα 10 χρόνων, στο οποίο ανέφερα πως άνθρωποι των μίντια – που με γελοιοποίησαν – βγήκαν δημόσια να πουν ότι μετανιώνουν για τη συμπεριφορά τους. Ένας από αυτούς ήταν ο Ντέιβιντ Λέτερμαν. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια του… αλλά νομίζω πως είπε ότι λυπάται που με λοιδόρησε με τον τρόπο που το έκανε» είπε η Μόνικα στον Dr. Oz, στο τηλεοπτικό σόου του.

Είπε κι άλλα: «Έπεσα στο κρεβάτι, ένα βράδυ και το πρωί ξύπνησα… ήταν ταπείνωση πλανητικών διαστάσεων».

Και: «Ήταν πολύ άσχημα. Πολλές στιγμές, νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω. Τις πρώτες βδομάδες της ανάκρισης, η μαμά μου σιγούρευε ότι άφηνα την πόρτα ανοιχτή κάθε που έκανα ντους. Ανησυχούσε ότι θα αυτοκτονούσα».

Ας μην μας παραξενεύει αυτό. Ας έχουμε επίγνωση ότι αυτό είναι σύνηθες επακόλουθο της δημόσιας διαπόμπευσης κάποιου. Κι ας αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Όσοι από μας, βεβαίως, επιθυμούν να αναλαμβάνουν ευθύνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ