Μητέρα κατηγορεί ζευγάρι ότι ήθελε να απαγάγει τα παιδιά της – Η αστυνομία έχει κλείσει την υπόθεση

Μητέρα κατηγορεί ζευγάρι ότι ήθελε να απαγάγει τα παιδιά της – Η αστυνομία έχει κλείσει την υπόθεση

Η αστυνομία είπε ότι τα viral βίντεο της Sorenson περιείχαν πληροφορίες που δεν περιλαμβάνονται στην αρχική της έκθεση

Μια μητέρα influencer έγινε viral νωρίτερα την εβδομάδα, έπειτα από τις δηλώσεις της ότι έγινε προσπάθεια να απαγάγουν τα παιδιά της, αλλά η αστυνομία έχει κλείσει την υπόθεση και το ζευγάρι που κατηγορήθηκε δεν έχει πια ενεργές κατηγορίες εις βάρος του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το BuzzFeed News ανέφερε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι η Katie Sorenson, γνωστή στο παρελθόν από το Instagram @motherhoodessentials (η οποία τώρα φαίνεται να είναι ανενεργή), έγινε viral αφού ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά της παραλίγο να τα απαγάγουν σε ένα τοπικό κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Sorenson είχε περίπου 6.000 ακόλουθους πριν δημοσιεύσει τα βίντεο με τις καταγγελίες και η BuzzFeed News ανέφερε ότι τώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 80.000.

Η Sorenson φάνηκε να έχει αποχωρήσει από το Instagram @motherhoodessentials_ από την Παρασκευή. Οι σύνδεσμοι στη σελίδα του Motherhood Essentials LinkTree οδηγούν σε ιδιωτική σελίδα.

Η τοπική αστυνομία μίλησε με το ζευγάρι που κατηγόρησε η Sorenson στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για απόπειρα απαγωγής των παιδιών της.

Αναφορά της αστυνομίας

Σύμφωνα με δελτίο τύπου από την Αστυνομική Διεύθυνση Petaluma, οι ανακριτές δεν εντόπισαν αποδεικτικά στοιχεία ή μάρτυρες για να υποστηρίξουν την Sorenson.

Η αστυνομία είπε ότι τα viral βίντεο της Sorenson περιείχαν πληροφορίες που δεν περιλαμβάνονται στην αρχική της κατάθεση.

Το BuzzFeed News ανέφερε ότι η Sorenson είχε αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία στις 7 Δεκεμβρίου.

Το αστυνομικό τμήμα της Petaluma είπε ότι εκείνη την εποχή, η Sorenson περιέγραψε ένα περιστατικό στο οποίο είπε ότι ένας άνδρας και μια γυναίκα την ακολούθησαν σε ένα κατάστημα  ισχυριζόμενη ότι «σχολίασαν την εμφάνιση των παιδιών καθώς περπατούσαν πίσω της».

Η αστυνομία λέει ότι στην αρχική της κατάθεση, η Sorenson είπε ότι το ζευγάρι την ακολούθησε στο αυτοκίνητό της και στη συνέχεια έφυγε όταν παρενέβη κάποιος περαστικός.

Η αστυνομία είπε στο BuzzFeed News ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία εκείνη τη στιγμή για να προσδιοριστεί εάν υπήρξε ή όχι εγκληματική ενέργεια.

Ενώ τα βίντεο είναι επί του παρόντος απρόσπελαστα στο Instagram της Sorenson, τα βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα κατέβασε ο αστυνομικός συντάκτης του  KTVU, Henry K. Lee, ο οποίος ανέφερε ότι είχαν σημειώσει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο Instagram. Στα βίντεο, η Sorenson ισχυρίζεται ότι τα παιδιά της ήταν «στόχοι μιας απόπειρας απαγωγής», σύμφωνα με το insider.com.

Βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ