Όταν ο σύντροφός σου δεν έχει μεγάλα «προσόντα»

Όταν ο σύντροφός σου δεν έχει μεγάλα «προσόντα»

Είναι κάτι που οι περισσότερες το έχουν συζητήσει

Το μέγεθος για πολλές γυναίκες διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική ικανοποίηση. Αυτό βέβαια σε μεγάλο βαθμό είναι εγκεφαλικό θέμα…

Μικρό πέος

Μπορεί να είναι «απογοητευτικό» για κάποιες αλλά το θέμα είναι τι συμβαίνει όταν ο σύντροφός σου έχει μικρό πέος σε μέγεθος. Το πέος δεν είναι ένδειξη ανδρισμού, βγάλε το αυτό από το μυαλό σου.

Είναι απλά μια ανατομία που στο σεξ είναι λειτουργική σε σημείο να έρχονται και οι δύο σε ικανοποίηση και σε οργασμό.

Αγάπη και αφοσίωση

Θα ακουστεί κλισέ αλλά όταν αγαπάς κάποιον, δε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει τι μέγεθος πέους έχει. Για να τον έχεις αγαπήσει άλλωστε αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε σε αφορά το θέμα της ανατομίας (μόνο).

Το σεξ μπορεί να είναι καλό

Το μικρό μέγεθος πέους δε σημαίνει απαραίτητα και κακό σεξ. Μεγάλο πέος δε συνεπάγεται και καλό σεξ. Είναι και θέμα τρόπου όχι μεγέθους.

Το μεγάλο μέγεθος πέους μπορεί να διεγείρει εγκεφαλικά μια γυναίκα, ως ιδέα αλλά όχι απαραίτητα σε σωματικό επίπεδο. Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες στον τρόπο που σκέφτονται.

Μην κατακρίνεις

Το να κρίνεις αρνητικά έναν άνδρα για το θέμα αυτό είναι αρκετά ρατσιστικό. Δεν έχει σημασία το μέγεθος της ανατομίας ενός ανθρώπου, γενικά δεν έχει σημασία τι ανατομία έχει ο άλλος στο πλαίσιο ότι δεν πρέπει να τον κρίνεις βάσει αυτής.

Γούστα είναι αυτά…

Στο τέλος της ημέρας δεν πρέπει να κατακρίνεις κάποιον με αυτό το κριτήριο και πόσο μάλλον τον σύντροφό σου. Αλλά από την άλλη είναι γούστα κι αυτά.

Αν εσένα σε ικανοποιεί να βγαίνεις με κάποιον ή να έχεις σχέση με κάποιον που έχει μεγάλο πέος, τότε γούστο σου είναι αυτό. Δε θα έπρεπε ούτε ο ένας να «απολογείται», ούτε ο άλλος να νιώθει «άσχημα» επειδή θα φανεί «κάπως» βάσει των σεξιστικών στερεοτύπων.

Σημασία έχει άλλωστε να αρέσει ο καθένας στον εαυτό του και να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ