Μεγάλο δράμα για Καίτη Γαρμπή – Δέσποινα Βανδή : Το… κακό που τις βρήκε

Μεγάλο δράμα για Καίτη Γαρμπή – Δέσποινα Βανδή : Το… κακό που τις βρήκε

Θα τους έκοβαν και τις δύο σε τάλεντ σόου, δεν χωρά αμφιβολία.

Παρά την πείρα δεκαετιών, ένα τραγούδι να πουν live δεν μπόρεσαν, Θα ξαναθυμηθούμε το..ατύχημα προ ημερών στο j2us με τις δύο γοητευτικότατες καλλιτέχνιδες, να ζορίζονται πολύ να εκφ΄ρασουν τις φωνητικές τους δυνατότητες! Βασική καλεσμένη στο μουσικό κομμάτι του J2US ήταν η Καίτη Γαρμπή που μάγεψε με την ερμηνεία της και τις επιτυχίες της.

Φανερά ανανεωμένη και φρέσκια, η Καίτη Γαρμπή μάγεψε με τις ερμηνείες της και τις άπειρες επιτυχίες της στο J2US.
Ξεχωριστή η έναρξη της Καίτης Γαρμπή με τον Νίκο Κοκλώνη που «εκτέλεσε» κυριολεκτικά το Κάτι: Στους ρυθμούς των τραγουδιών της δεν μπόρεσε να αντισταθεί η Βίκυ Σταυροπούλου, όπου έβγαλε τα παπούτσια της, σηκώθηκε από την καρέκλα της, πήγε προς την σκηνή κι άρχισε να λικνίζεται ξυπόλητη στους ήχους του «Ξυπόλητη Χορεύω».

Η Βίκυ Σταυροπούλου το έζησε και με το δίκιο της.

Ντουέτο Γαρμπή – Βανδή με αστάθειες

Μία μοναδική μουσική συνεύρεση είχαμε στην σκηνή του J2US κι η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με την ίδια και την Καίτη Γαρμπή.

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΝΕΦΕΡΕ: «ΘΑ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ. ΤΟ 1993 Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Εγώ μόλις πρωτοκατέβηκα στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά και κάνουμε φωνητικά με τον Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή.

Η ίδια είναι μπροστά κι εμείς backstage και κοιτούσαμε από την κουρτίνα για να συντονιστούμε μαζί της ενώ λέγαμε και τα δικά μας. Κι ενώ κοιτούσαμε από εκεί την Καίτη, ξαφνικά δεν την βλέπαμε και λέγανε που είναι.

Αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω, να με τραβά από τα μαλλιά και να μου λέει τι κάνεις εδώ με τον Διονύση; Άφησε τον κόσμο και ήρθε και με βούτηξε από τα μαλλιά.»

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ