Ζήνα Κουτσελίνη : «Ο μπαμπάς μου έβαλε φωτιά να με κάψει ζωντανή»

Ζήνα Κουτσελίνη : «Ο μπαμπάς μου έβαλε φωτιά να με κάψει ζωντανή»

Σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση προέβη πριν από λίγες μέρες η 50χρονη παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία από τον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής της, αφηγήθηκε τα πολύ δύσκολα χρόνια που βίωσε ως παιδί, με τον πατέρα της να είναι εθισμένος στο αλκοόλ.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές έναν από τους «εφιάλτες» που έζησαν εκείνη και η μητέρα της.

Αφορμή γι’ αυτή της την εξομολόγηση στάθηκε η πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.

«Θα προσπαθήσω να το πω έτσι… απαλλαγμένη από το συναίσθημα για να περάσω το μήνυμα που θέλω να περάσω προς τα έξω. Ήμουν με την μανούλα μου στην κρεβατοκάμαρα κι επειδή ήταν ένα από εκείνα τα βράδια που ήταν μεθυσμένος και στο μυαλό του (χωρίς να το θέλει) ήταν κακοποιητικός. Είχαμε κλειδωθεί μέσα», ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Εκείνο το βράδυ έχει μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της, καθώς ο πατέρας της κατάφερε να σπάσει την πόρτα του δωματίου και προσπάθησε να βάλει φωτιά.

«Μέσα στις παραισθήσεις του αλκοόλ και σε όλο αυτό που φέρνει το αλκοόλ, έσπασε την πόρτα με το παπούτσι του και έκανε μια τρύπα. Το μυαλό του, του έφτασε ως εκεί. Έριξε μέσα οινόπνευμα για να μας βάλει φωτιά. Έφτασε η φωτιά, και ευτυχώς, με τη βοήθεια του Θεού, είχαμε βγει από το μπαλκόνι και τον συναντήσαμε μπροστά. Τα υπόλοιπα δε θα σας τα πω. Η γειτονιά τα έβλεπε», πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή η Ζήνα Κουτσελίνη.

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ