Η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της

Η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της

Για την περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη μιλά για πρώτη φορά δημόσια η Σελένα Γκόμεζ.

Η ποπ σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο NBC News μαζί με τη φίλη της Φράνκια Ράισα που της έσωσε τη ζωή, δωρίζοντας της το νεφρό της. Η συνέντευξη αναμένεται να μεταδοθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά στο μικρό απόσπασμα το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα, η Σελένα Γκόμεζ δηλώνει ότι δεν ήθελε να ζητήσει από κανέναν να είναι δωρητής αλλά η φίλης της προσφέρθηκε κι έτσι αποφάσισαν να το κάνουν.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει ότι θα έκανε την επέμβαση τον περασμένο μήνα, προσθέτοντας ότι χρειάζεται καινούργιο νεφρό εξαιτίας της μάχης που δίνει με το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου.

Στη συνέντευξη η Γκόμεζ δεν διστάζει να πει ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή. «Ήταν πραγματικά ζήτημα ζωής ή θανάτου», είπε χαρακτηριστικά.

Η 29χρονη Φράνκια Ράισα είναι ηθοποιός και είναι γνωστή για την οικογενειακή σειρά του ABC «The Secret Life of the American Teenager».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ