Τζένιφερ Άνιστον : «Άγριο» κράξιμο στα Social Media για ένα στολίδι (pics)

Τζένιφερ Άνιστον : «Άγριο» κράξιμο στα Social Media για ένα στολίδι (pics)

Η διάσημη ηθοποιός έδειξε το στολίδι της με θέμα την πανδημία κι έγινε χαμός – Την κατηγορούν για ασέβεια.

Η αλήθεια είναι πως η Τζένιφερ Άνιστον από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού έδειξε την ευαισθητοποίησή της. Πέρα από τις δωρέες που έχει κάνει για δράσεις που αφορούν τον covid-19, η διάσημη ηθοποιός συχνά τονίζει μέσα από τα social media της πόσο σημαντικό είναι να παίρνει ο κόσμος τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και να φοράνε τη μάσκα.

Ωστόσο, ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι ήταν αρκετό για να προκαλέσει χαμό και πολλοί χρήστες στο Twitter να κράξουν τη διάσημη ηθοποιό, κατηγορώντας την πως δείχνει ασέβεια προς τους νεκρούς του κορονοϊού και στις οικογένειές τους.

Τι ήταν αυτό το στολίδι; Η Άνιστον μέσα από τα στόρις της στο Instagram έδειξε ένα ξύλινο στολίδι που πάνω είχε χαραγμένη την επιγραφή «Η πρώτη μας πανδημία 2020». Και αυτή η φράση ήταν αρκετή για να προκαλέσει χαμό.

Μάλιστα, στο twitter πολλοί χρήστες της επιτέθηκαν με σκληρές εκφράσεις, ενώ υπήρξαν κι εκείνοι που την υποστήριξαν, υπενθυμίζοντας πως η ηθοποιός έχει δείξει ουκ ολίγες φορές την ευαισθησία της εν καιρώ πανδημίας.

Πηγή: NewsBeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ