Τα αστρολογικά tips της ημέρας (6/2)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (6/2)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όποιον/α κι αν δεις σήμερα (άγνωστο, συγγενή, φίλο, σύντροφο, συνεργάτη) να σου το παίζει αδύναμος/η ή θύμα για να εκβιάσει χάρες, μην τσιμπήσεις. Έτσι καλομαθαίνεις τους γύρω σου και άντε να τους μαζέψεις μετά από λίγο καιρό. Άδικο έχω;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, επειδή είναι πολύ πιθανό σήμερα να αισθάνεσαι πνευματικά/επικοινωνιακά μπλοκαρισμένος, αν δεν είσαι σίγουρος/η γι’ αυτά που θες να πεις, καλύτερα να μην μιλήσεις παρά να πας να το παίξεις έξυπνος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Όταν χαίρεσαι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να είναι δίπλα σου, όμως όταν ξενερώνεις… ε τότε δεν υπάρχει άνθρωπος που να θες δίπλα σου. Είτε γιατί βλέπεις τις εκκρεμότητες στη δουλειά να στοιβάζονται, ενώ θα έπρεπε να ελαττώνονται, είτε γιατί προσμένεις μια συνάντηση που σε αγχώνει, δεν μπορείς να βρεις ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, σίγουρα θα ήθελες σήμερα να είσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός, όμως είσαι στη φάση του κύκλου σου που δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα, ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί έξω. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να συμπεριφέρεται όπως θέλουν οι άλλοι. Ας σε αποδεχτούν κι έτσι αν σ’ αγαπάνε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, επιτρέπεται να καταφύγεις στα πιο επικά/ευρηματικά ψέματα που μπορείς να σκαρφιστείς για να αποφύγεις αναποφάσιστους/ες εραστές/ερωμένες ή τον/την προϊστάμενο σου που έχει κεφάκια για καυγά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, καθώς σήμερα η επιμονή και το πείσμα σου θα αγγίξουν ρεκόρ υψηλών τιμών, ο μόνος τρόπος να αποφύγεις συγκρούσεις και τσακωμούς είναι να αποφεύγεις εκείνους/εκείνες που ψάχνονται συνήθως για καυγά. Αν θες να το κάνεις επιδεκτικά κιόλας, κανένα πρόβλημα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, σήμερα ο κόσμος γύρω σου μοιάζει να κινείται σε super slow motion κι αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει όσο κι αν πιέζεις τις καταστάσεις. Οπότε, προκειμένου να γλιτώσεις από το νευρικό κλονισμό, απλά αποδέξου το και κινήσου αντίστοιχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι γνώριμη για ένα/μια Σκορπιό η αίσθηση της πλήρους αποστασιοποίησης από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του. Σαν να χτίζεις ένα αδιαπέραστο τοίχος και να παρατηρείς τα πάντα από απόσταση. Αν σου συμβαίνει αυτό σήμερα, καλύτερα να το εξαντλήσεις στον εργασιακό σου χώρο παρά στην επαφή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες στην κοινωνική σου ζωή. Λες και όλα τριγύρω μοιάζουν άχρωμα, άοσμα και χωρίς χαρακτήρα. Ακόμη κι οι φίλοι/ες σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί σε μια ανίατη νωχέλεια. Υπομονή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Φιλία για έναν Αιγόκερω δεν είναι καθημερινές συναντήσεις για καφεδάκια ή ποτάκι ή έστω μια ισότιμη σχέση με αμοιβαίες υποχρεώσεις. Φιλία είναι να μπορώ να σε πληγώσω με την ειλικρίνεια μου, να μπορώ να σε βρίσω για τις βλακείες σου, να μπορώ να σου θυμώσω για την απουσία σου. Σήμερα να θυμάσαι πως έτσι ορίζεις τη φιλία ακόμη και αν δεν είσαι εσύ εκείνος/η που θυμώνει – βρίζει – πληγώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πω πω! Κάνεις τζιζ από την ένταση σήμερα! Σε αγγίζει κάποιος/α φιλικά και πετάγεσαι σαν νίντζα έτοιμος/η να κόψεις κεφάλια! Μια μικρή παρατήρηση από τον/την προϊστάμενο/η σου και μπορεί να πέσεις σε κατάθλιψη ή να φέρεις τον 3ο Παγκόσμιο. Για να μην αρχίσω να συνταγογραφώ ηρεμιστικά, άρχισε να επιβάλλεσαι στον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όχι, οι κόντρες στη δουλειά δεν γίνονται αναίτια. Όχι, δεν φταίνε μόνο οι άλλοι/ες που σε στριμώχνουν. Όχι, δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ έτσι η βαλίτσα. Ναι Ιχθύ, έχεις χάσει εδώ και καιρό την αίσθηση πληρότητας από την εργασία που βρίσκεσαι και από την καθημερινότητα που ζεις. Δες την μεγάλη εικόνα. Τα όνειρα σου έχουν μέγεθος εφήβου και η δουλειά σου είναι ρούχο για πεντάχρονο.
πηγή: stardome.grhttp://www.stardome.gr/forecasts/tip-of-the-day/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ