Γερμανού : Η αποκάλυψη για Βίσση – Βανδή, το παρασκήνιο της «κόντρας» και η επόμενη μέρα

Γερμανού : Η αποκάλυψη για Βίσση – Βανδή, το παρασκήνιο της «κόντρας» και η επόμενη μέρα

Με την συνάντηση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, ξεκίνησε την πρώτη εκπομπή του νέου έτους η Ναταλία Γερμανού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (2-01) στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα από τον τελικό του J2US με την παρουσιάστρια να κάνει αποκαλύψεις για την υποτιθέμενη κόντρα των δυο γυναικών αλλά και την συνάντηση τους που είχε προηγηθεί προτού ξαναβρεθούν στο πλατό του σόου.

«Αυτά χρόνια κόντρα με την έννοια ότι έχουν τσακωθεί, δεν έχει υπάρξει ποτέ. Δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους βαριές κουβέντες ποτέ και μάλιστα οφείλω να σας πω ότι υπήρξε άλλη μία συνάντηση μεταξύ τους το 2008, στην πρόβα τζενεράλε των Mad Video Music Awards.

Είχαν ξαναβρεθεί τότε, είχαν μιλήσει και μάλιστα η Δέσποινα είχε πλησιάσει πολύ ευγενικά και είχε πει στην Άννα καλησπέρα και πόσο όμορφη είσαι κι η Άννα τη είπε κι εσύ. Είχαν μιλήσει για δέκα λεπτά. Τι σημαίνει όμως αυτό το μαγικό timing; Ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή παρά το γεγονός ότι είχαν μιλήσει πολύ ωραία και γλυκά και ήρεμα. Μετά υπήρχαν κάμερες έξω από τα βραβεία και είχαν ρωτήσει την Άννα για την Δέσποινα κι είχε πει είναι πολύ καλή και την εκτιμώ σαν τραγουδίστρια. Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις εκατέρωθεν αλλά τόσο όσο», είπε μεταξύ άλλων ενώ αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται να τις δούμε σε ντουέτο!

Δες το βίντεο

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ