Ασημίνα Ιγγλέζου : Η «Μαχήτρια» του Survivor 4 έχει ένα σκανδαλιστικό Instagram (pics)

Ασημίνα Ιγγλέζου : Η «Μαχήτρια» του Survivor 4 έχει ένα σκανδαλιστικό Instagram (pics)

Ξέρει να τραβάει την προσοχή των άλλων...

Δηλώνει αθλήτρια και ορεινή δρομέας, ωστόσο ο περισσότερος κόσμος την γνωρίζει μέσα από το προφίλ της στο Instagram και τις σούπερ σέξι πόζες που ανεβάζει. Μάλιστα ο λογαριασμός της στο Instagram μετρούσε ήδη 155.000 ακολούθους, πριν ακόμα μπει στο Survivor 4.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μητέρα δύο παιδιών και καταφέρνει να συνδυάζει την οικογένεια, με το μόντελινγκ, την ορειβασία, τον αθλητισμό και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Λίγους μήνες νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος την είχε συναντήσει για λογαριασμό της εκπομπής «Ελα Χαμογέλα» και είχαν μιλήσει για όλα αυτά που έχει καταφέρει να πετύχει, έχοντας παράλληλα και δύο παιδιά.

«Νιώθω άνεση με το σώμα μου και μου αρέσει να το δείχνω», είπε ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της, λέγοντας πως «…έχοντας κόρη 21 ετών δεν μπορείς να κρυφτείς. Εντάξει είμαι 40 ετών». Τέλος, στο ερώτημα για το ποιο θεωρεί το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνιση της είπε: «Θα έλεγα το μυαλό μου, αλλά επειδή το μυαλό δεν φαίνεται θα πω το χαμόγελό μου».
Είναι παντρεμένη εδώ και 22 χρόνια και παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της δεν ζηλεύει γιατί γνωρίζει ότι χρησιμοποιεί τα Μέσα για τη δουλειά της.

Πηγή: e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ