Έξαλλος ο Κωστόπουλος : «Ποιος κέρδισε τα χειρότερα σχόλια, εγώ ή ο Τσιτσιπάς;»

Έξαλλος ο Κωστόπουλος : «Ποιος κέρδισε τα χειρότερα σχόλια, εγώ ή ο Τσιτσιπάς;»

Ξέσπασε για όσα του καταλογίζουν σχετικά με το ταξίδι του στο Ντουμπάι ο Πέτρος Κωστόπουλος. Τι είπε για τη φημολογούμενη σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου και για την Τζένη Μπαλατσινού που έγινε ξανά μητέρα.

Πλήθος δημοσιογράφων περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Αθηνών από το Ντουμπάι. Ο πρώην εκδότης ήταν ανάμεσα στους Έλληνες σελέμπριτι που έκαναν πρωτοχρονιά στο εμιράτο των ΗΑΕ, ενώ οι πληροφορίες τον ήθελαν να βρίσκεται εκεί μαζί με τη νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου.

Σχετικά με την παραμονή του στο Ντουμπάι, ο Πέτρος Κωστόπουλος ξέσπασε λέγοντας πως ήταν εκεί για δουλειά.

«Εγώ πήγα εκεί γιατί δουλεύω. Και είναι γνωστό και δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς. Έχω πάει και σε άλλες χώρες. Εκεί που ήμασταν ήταν και άλλοι που δεν τους είδατε ή που κάνατε πως δεν τους είδατε. Θα ξαναπάω, θα ξαναφύγω σε λίγο καιρό. Ευτυχώς βρήκα έξω δουλειά, γιατί εδώ δεν βρήκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι ανθρωποφαγικά τα σχόλια. Απ’ τη στιγμή που ο άλλος δεν ξέρει τη ζωή σου, πώς ζεις, αν έχεις λεφτά, αν έχεις δουλειά, φαντάζεται. Ο καθένας μιλάει και εγκληματεί και δολοφονεί προσωπικότητες. Πρόκειται για κτήνη του διαδικτύου», πρόσθεσε.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος υπερασπίστηκε τον κορυφαίο τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος ήταν κι εκείνος στο Ντουμπάι και βρέθηκε στο επίκεντρο των αρνητικών σχολίων που ακούστηκαν τις μέρες της Πρωτοχρονιάς.

«Με κάποια σχόλια γελάω, με κάποια θυμώνω. Δεν ξέρω, ποιος κέρδισε τα χειρότερα τελικά, ο Τσιτσιπάς ή εγώ; Τι φταίει ο Τσιτισπάς ο οποίος μας εκπροσωπεί παντού και είναι 22 χρονών χαρούμενο παιδάκι και ακούει όλα αυτά τα μπινελίκια; Εμένα οκ, δεν με γουστάρουνε, δεν ξέρω ποιοι. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, γιατί να έχεις αυτή την κακία στο παιδί;», δήλωσε σχετικά.

Όσο για τη φημολογούμενη σχέση του με την νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε: «Εγώ για προσωπικά θέματα δεν θα μιλήσω καθόλου. Θα σας πω για το Ντουμπάι. Ψάχνεις συνέχεια μια Κατερίνα, άμα τη βρεις, πήγαινε ψάξ’ την».

Τέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το τι έχει να πει για την πρώην σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, που έγινε ξανά μητέρα πρόσφατα, απάντησε: «»Τι με νοιάζει εμένα; Να πάει καλά η γυναίκα, να χαίρεται το παιδί της. Προς Θεού, όταν γεννιέται ένα παιδί είναι ιερό θέμα.»

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ