Ομηρική ίντριγκα στα δημοσιογραφικά γραφεία! Σταματίνα Τσιμτσιλή : Δεν θα με βάλετε να τσακωθώ με τη Μελέτη!!

Ομηρική ίντριγκα στα δημοσιογραφικά γραφεία! Σταματίνα Τσιμτσιλή : Δεν θα με βάλετε να τσακωθώ με τη Μελέτη!!

Ομηρική ίντριγκα στα δημοσιογραφικά γραφεία! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν θα με βάλετε να τσακωθώ με τη Μελέτη!!

Ομηρική ίντριγκα στα δημοσιογραφικά γραφεία! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν θα με βάλετε να τσακωθώ με τη Μελέτη!! Μα εέιναι πολύ σοβαρό να ξυπνάς το πρωί και να διαβάζεις  πως δεν…τίμησες τη φίλη σου άλλα άλλον στο κάλεσμα του. Ποιοι τα έγραψαν αυτά και έφεραν σε τόσο δύσκολη θέση την αγαπημένη και πανέμορφη Σταματίνα;

Την απάντησή της και το λόγο για τον οποίο η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μπόρεσε να παραχωρήσει συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή Μεσάνυχτα, έδωσε σήμερα η ίδια η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ήδη δεσμευτεί να παραχωρήσει συνέντευξη στον Τάκη Χατζή και την εκπομπή DIRECT αφού την είχε προσεγγίσει πρώτος. Ήταν απλά θέμα προτεραιότητας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Το να κάνεις με το παιδί σου… κάτι που αγαπούσες κι εσύ ως παιδί… είναι απλά μαγικό!“ “Το να κάνεις με το παιδί σου… κάτι που αγαπούσες κι εσύ ως παιδί… είναι απλά μαγικό! Σα να ξαναζείς από την αρχή!

Καλή εβδομάδα”, έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την πρωινή κυριακάτικη βόλτα της στο Σύνταγμα το 2014.

Ναι, μπορεί τις καθημερινές να τρέχει όλη μέρα για την εκπομπή στον Alpha και στο ραδιόφωνο, το Σαββατοκύριακό όμως είναι αφιερωμένο στα κορίτσια της… Η Νάγια και η Μαιρούλα είναι η αδυναμία της και δεν χορταίνει να περνά χρόνο με τους και να απολαμβάνει μικρές καθημερινές στιγμές.

Βλέπεις όταν ήταν παιδί, είχε και εκείνη την μαμά της να την …”κακομαθαίνει” και είπε να κάνει… το ίδιο!

Διαβάστε επίσης: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ΕΞΟΡΓΙΣΕ με ΕΡΩΤΗΣΗ της τη Ζέτα Δούκα«Άντε πάλι…Γιατί ρωτάτε όλες τις…»

«Γενικά το μοντέλο μητρότητα το σκέφτεσαι; Σε αφορά;» ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Ζέτα Δούκα.

«Άντε πάλι…Γιατί ρωτάτε όλες τις γυναίκες αν θέλουν να γίνουν μητέρες; Γιατί όλο το πράγμα γύρω από τη γυναικεία φύση, όχι μετά από κάποια ηλικία, δηλαδή κι ένα 20χρονο παιδί πλέον, μια 20χρονη ηθοποιό, έναν άνθρωπο που τώρα κινείται και προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα, ανάμεσα στις 3 πρώτες ερωτήσεις που του κάνουν, είναι πως βλέπει την οικογένεια και το θέμα της οικογένειας. Όλες οι γυναίκες απαντάμε σε αυτή την ερώτηση» αντέδρασε η ηθοποιός δείχνοντας την ενόχληση της.

«Έχω την αίσθηση ότι μία γυναίκα την αγορά αυτό το σενάριο και συνήθως όταν βλέπεις μια όμορφη γυναίκα που προς το παρόν δεν έχει δημιουργήσει την οικογένεια της, είναι ένα ερώτημα που σου έρχεται στο μυαλό.» είπε η δημοσιογράφος.

«Είναι στο top3 των ερωτήσεων, είναι sos» συμπέρανε η ηθοποιός

«Γιατί η μητρότητα με τη μητέρα, είναι συνυφασμένα, γι’αυτό.» πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας και δέχτηκε την εύστοχη ερώτηση της…

«Η πατρότητα με τον πατέρα;»

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ