Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει το εκπληκτικό της σπίτι! (pics)

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει το εκπληκτικό της σπίτι! (pics)

«Σημαντικό το σέξι, αλλά η άνεση είναι απαραίτητη», σημειώνει η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

H Τζένιφερ Άνιστον άνοιξε το σπίτι της στο περιοδικό Architectural Digest και μίλησε το πώς είναι η ζωή της εκτός πλατό, την αγάπη της για τη διακόσμηση, την κρυφή επιθυμία της να γινόταν designer αλλά και την συγκατοίκηση με τον Τζάστιν Θερού.

«Νιώθω απίστευτα ισχυρή όταν κάθομαι σε αυτό το γραφείο- τόσο ισχυρή, που για να είμαι ειλικρινής, σχεδόν ποτέ δεν βρίσκομαι εδώ», λέει η ηθοποιός, που προτιμά να εργάζεται στον υπολογιστή της σε κάποιο σημείο της κουζίνας. Το σπίτι της, που βρίσκεται στο Μπελ Αιρ του Λος Άντζελες, σχεδίασε ο αρχιτέκτονας A. Quincy Jones και ολοκληρώθηκε το 1965. Το αγόρασε το 2011, αφού πούλησε το προηγούμενο στη γειτονιά Trousdale Estates καθώς αποφάσισε να μετακομίσει στο Μανχάταν σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από τους παπαράτσι.

Σήμερα ζει εκεί μαζί με τον σύζυγό της Τζάστιν Θερού και τους τρεις σκύλους τους. Όταν το αγόρασε, μόλις είχε τελειώσει η ανακαίνιση δια χειρός Frederick Fisher, ο οποίος παρόλο που διατήρησε σε μεγάλο βαθμό το όραμα του Jones, αποδείχθηκε πολύ «ψυχρό και μίνιμαλ» για τα γούστα της Τζένιφερ Άνιστον. «Είχε μια πολύ δραματική είσοδο που οδηγούσε σε μια μεγάλη πόρτα βαμμένη κόκκινη. Αισθητικά απείχε πολύ από αυτό που ήθελα αλλά αμέσως κατάλαβα πως θα λειτουργούσε. Δύσκολο να το περιγράψω, αλλά ένιωσα μια σύνδεση», λέει η ηθοποιός.

Για τη διακόσμηση συνεργάστηκε με τον interior designer Stephen Shadley, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο προηγούμενο σπίτι της, ζητώντας του να δημιουργήσει μια παρόμοια ατμόσφαιρα. «Στην Τζεν αρέσει το ξύλο, η πέτρα, ο μπρούντζος, υλικά που έχουν υπόσταση και βάθος. Όσο όμορφο ή glamorous κι αν είναι κάτι, πρέπει να είναι ζεστό και θελκτικό», λέει ο Shadley. «Είναι πιο ζεστό έτσι κι εμένα μου αρέσει το «χουχουλιάρικο». Το σέξι είναι σημαντικό αλλά η άνεση απαραίτητη», προσθέτει η Τζένιφερ Άνιστον, παραθέτοντας σαν επαλήθευση των λεγομένων της τον vintage καναπέ Jean Royère Polar Bear, τις πολυθρόνες Jacques Adnet και το ανάκλιντρο Mies van der Rohe που έχει στο σαλόνι.

Σχετικά με το αν ο Τζάστιν Θερού έχει λόγο στη διακόσμηση του σπιτιού, λέει πως ήταν κάτι στο οποίο μπήκε σταδιακά. «Ο Τζάστιν οπωσδήποτε ήθελε να συμμετέχει, οπότε κλήθηκα να μάθω πώς είναι συμπεριλαμβάνεις και τη φωνή κάποιου άλλου στη συγκεκριμένη διαδικασία. Για παράδειγμα, κατάλαβα πως με το λέω αμέσως «Όχι!» σε οποιαδήποτε πρόταση δεν είναι και η πιο συνεργάσιμη αντίδραση», λέει η Τζένιφερ Άνιστον. Σχετικά με τα έργα τέχνης που έχει επιλέξει, χαρακτηρίζει τη διακόσμηση «Ο παλαιός κόσμος συναντά τον καινούργιο», αφού στο σπίτι της υπάρχουν από πίνακες εξπρεσιονισμού και ιαπωνικά σχέδια μέχρι industrial αντικείμενα από τσιμέντο.

«Σε όποια γωνιά κι αν γυρίσεις, ζεις μια εμπειρία. Όπου κι αν κοιτάξεις, υπάρχει μια εικόνα. Εργαστήκαμε σκληρά για να πετύχουμε αυτή τη ροή», συνεχίζει η ηθοποιός, που εκτός από το εσωτερικό του σπιτιού, επιμελήθηκε κάθε λεπτομέρεια και στους εξωτερικούς χώρους. Εκεί την βοήθησαν οι Marcello Villano και Anne Attinge, που είναι αρχιτέκτονες εξωτερικών χώρων. Και παρόλο που η καριέρα συνεχίζει την ανοδική της πορεία, η ίδια λέει πως πλέον το σπίτι και η προσωπική της ζωή είναι σε πρώτη προτεραιότητα.

«Υπήρχε μια περίοδος που πίστευα πως υπάρχει κάτι το ρομαντικό στο να περιφέρεσαι να ζεις και κάπου διαφορετικά κάθε τρεις μήνες. Πλέον εξετάζω πολύ πιο προσεκτικά τα πρότζεκτ που αναλαμβάνω. Κοιτάζω δίπλα μου τον σύζυγό μου, τα σκυλιά μου και το σπίτι μας και δεν υπάρχει άλλο μέρος που θα ήθελα να είμαι», καταλήγει.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ