Μάρθα Στιούαρτ : Απαντά στις κατηγορίες για το «πρόωρο» εμβόλιο

Μάρθα Στιούαρτ : Απαντά στις κατηγορίες για το «πρόωρο» εμβόλιο

Η 79χρονη σεφ Μάρθα Στιούαρτ απάντησε στις κατηγορίες ότι εμβολιάστηκε κατά της Covid-19 «παρακάμπτοντας τη σειρά προτεραιότητας»

Η διάσημη σεφ Μάρθα Στιούαρτ κοινοποίησε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να λαμβάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.

Η 79χρονη σεφ και επιχειρηματίας απάντησε επίσης σε ανησυχίες που μπορεί να έχουν οι θαυμαστές της ότι εμβολιάστηκε «παρακάμπτοντας τη σειρά προτεραιότητας».

«Εμβολιάστηκα σε ένα καθορισμένο σημείο εμβολιασμού κοντά στο Martha Stewart Center for Living (Ολιστικό Κέντρο Φροντίδας) στο Mount Sinai Downtown.

Είμαι τόσο περήφανη και ευγνώμων στους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το ιατρικό προσωπικό που ανταπεξέρχονται στη γραφειοκρατία και τη σύγχυση της διανομής αυτών των πολύ σημαντικών εμβολίων» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Είμαι ενθουσιασμένη που έλαβα την πρώτη δόση και ανυπομονώ για τη δεύτερη ενισχυτική δόση» ανέφερε η Μάρθα Στιούαρτ χαιρετίζοντας την πρόοδο της επιστήμης και εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες σε όσους εργάζονται για τους εμβολιασμούς. «Ελπίζουμε όλοι να τερματιστεί αυτή η πανδημία » επισήμανε.

Η Μάρθα Στιούαρτ σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ κλείνει την ανάρτηση με τη διευκρίνηση:

«Για να μετριάσω τις ανησυχίες σας ότι παρέκαμψα τη σειρά, ξέρω ότι είμαι στην εγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα για αυτήν την παρτίδα εμβολίων και περίμενα να εμβολιαστώ μαζί με άλλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ