Πρώιος για MasterChef : «Μια παίκτρια μέθυσε κι έγινε το έλα να δεις – Είχαμε και σεξ στο παιχνίδι!» (vid)

Πρώιος για MasterChef : «Μια παίκτρια μέθυσε κι έγινε το έλα να δεις – Είχαμε και σεξ στο παιχνίδι!» (vid)

Τίποτα δεν κράτησε κρυφό ο Διονύσης Πρώιος για το MasterChef, αποκαλύπτοντας «πιπεράτες» λεπτομέρειες για το ριάλιτι μαγειρικής.

Ο πρώην παίκτης του MasteChef μιλώντας στο «Πρωινό» αποκάλυψε ότι κάποια παίκτρια είχε μεθύσει αλλά και ότι το γνωστό ζευγάρι του τέταρτου κύκλου, Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη, έκαναν σεξ σε όλο το σπίτι!

«Ήθελα να πιω καμιά τεκίλα σπίτι, αλλά απαγορευόταν, μέχρι που βρήκα τη λύση στο στούντιο. Όταν μαγειρεύαμε, είχαμε ποτάκια, οπότε έβαζα λιγάκι στο φαγητό και λιγάκι σε εμένα. Μια μέρα κάποια μέθυσε κι έγινε το έλα να δεις. Τους έβρισε στο πλατό και διακόπηκε το γύρισμα. Είχε πλάκα» είπε αρχικά ο Διονύσης Πρώιος.

«Έγινε και σεξ στο παιχνίδι. Υπήρχε κι ένα ζευγάρι που ακόμα είναι ζευγάρι. Κοιμόμουν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και μερικές φορές ερχόταν και η Μαρία. Όχι, δεν έφευγα από το δωμάτιο. Δεν είχαμε και τηλεόραση, αλλά δόξα τω Θεώ είχαμε τη Μαρία και τον Δημήτρη. Μας έκαναν show στα μπαλκόνια, στο πλυντήριο, στο δωμάτιο» αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ