Αρχική / LIFEWITNESS / Τζένη Μπαλατσινού : «Νιώθω ευγνωμοσύνη που όλα πήγαν κατ’ ευχήν»
Τζένη Μπαλατσινού : «Νιώθω ευγνωμοσύνη που όλα πήγαν κατ’ ευχήν»
Εξιτήριο από το μαιευτήριο, μετά τη γέννηση του γιου της, πήρε η Τζένη Μπαλατσινού την Τρίτη που μας πέρασε. Μαζί της ήταν φυσικά ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας.
Εξιτήριο από το μαιευτήριο, μετά τη γέννηση του γιου της, πήρε η Τζένη Μπαλατσινού την Τρίτη που μας πέρασε. Μαζί της ήταν φυσικά ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας.
Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ευτυχία του, ενώ συγκινημένοι οι δυο τους ευχαρίστησαν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.
«Νιώθω ευγνωμοσύνη που όλα πήγαν κατ’ ευχήν και είμαστε όλοι μαζί σπίτι μας, υγιείς».
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου» είπε, μεταξύ άλλων, εμφανώς συγκινημένη η Τζένη Μπαλατσινού. Σε νέα της δήλωση στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη η Τζένη είπε χαρακτηριστικά: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που όλα πήγαν κατ’ ευχήν και είμαστε όλοι μαζί σπίτι μας, υγιείς».
Survivor Spoiler: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης
Χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης, μετά και από τις εντάσεις που ξέσπασαν εξαιτίας της τελευταίας αποχώρησης. Η ένταση στην παραλία των Μπλε έχει χτυπήσει κόκκινο, ενώ στους κόκκινους έχει χτυπήσει ο… Τριαντάφυλλος, ο οποίος εμφανίστηκε στο συμβούλιο με κολάρο.
Ρωσία: Πήγε να γίνει «Ποπάι» και τώρα κοντεύει να χάσει τα χέρια του
Ένας Ρώσος πρώην στρατιώτης αποκάλυψε τη φρικαλέα «ηλιθιότητά» του, αφού χρησιμοποίησε ενέσεις για να μετατραπεί σε Σούπερμαν, αλλά τώρα πληρώνει το τίμημα που μπορεί να περιλαμβάνει την απώλεια της χρήσης των χεριών του.
«Έλα, έλα, ο κορωνοϊός να τζάσει»: Το νέο τραγούδι του Τρύφωνα Σαμαρά (vid)
Ο γνωστός κομμωτής, Τρύφωνας Σαμαράς, επιστρέφει δυναμικά στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας με ρυθμούς αποκριάτικους. Την παραγωγή του τραγουδιού έκανε ο Λευτέρης Πανταζής.
Ιρίνα Σάικ: Εξηγεί τους λόγους που απορρίπτει τον όρο «συν-ανατροφή»
«Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο συν-ανατροφή. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα και όταν είναι με τον πατέρα της, είναι 100% πατέρας της. Η συν-ανατροφή είναι ανατροφή» δηλώνει η Ιρίνα Σάικ.