Το «φόρεμα παραπομπών» που ξαναφόρεσε η Νάνσι Πελόζι έγινε viral

Το «φόρεμα παραπομπών» που ξαναφόρεσε η Νάνσι Πελόζι έγινε viral

Η ισχυρή γυναίκα των Δημοκρατικών ξαναφόρεσε ακριβώς το ίδιο outfit με το οποίο είχε εμφανιστεί και στην πρώτη παραπομπή του Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο μόνος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ που έχει παραπεμφθεί δύο φορές. Έτσι και η Νάνσι Πελόζι επέλεξε, σε μια συμβολική κίνηση, να φορέσει το ίδιο φόρεμα και στις δύο ψηφοφορίες.

Η κίνηση φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τα social media που πήραν φωτιά σχολιάζοντας την δεύτερη εμφάνιση του κομψού, μαύρου φορέματος.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι το φόρεσε για γούρι ενώ άλλοι πίστεψαν πως ήθελε να τονίσει το γεγονός ότι επρόκειτο για την δεύτερη φορά που η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφιζε για παραπομπή του Τραμπ.

«Μ’ αρέσει που η Νανσι Πελόσι έχει outfit για παραπομπές. Είναι κίνηση ισχύος» έγραψε κάποιος. «Το κλασικό μαύρο φόρεμα μόλις απέκτησε νέα υπόσταση».

Κάποιος άλλος σχολίασε την επανάληψη του φορέματος γράφοντας: «Είναι η στολή για τις παραπομπές του Τραμπ» ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν αν κάποια μέρα το συγκεκριμένο φόρεμα θα εκτίθεται σε μουσείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ