Σοφία Φαραζή : «Ήθελαν να δουν αν έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης για να μου δώσουν τον ρόλο»

Σοφία Φαραζή : «Ήθελαν να δουν αν έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης για να μου δώσουν τον ρόλο»

Η δημοφιλής ηθοποιός Σοφία Φαραζή μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχτεί για τα κιλά της εγκυμοσύνης της, αποκαλύπτοντας πως για τους ανθρώπους της τηλεόρασης τα κιλά αποτέλεσαν κριτήριο για το αν θα πάρει ένα ρόλο.

Στην εκπομπή Μαμά-δες στην πλατφόρμα του ERTFLIX βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Σοφία Φαραζή και μεταξύ αλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει δεχτεί σχετικά με το αν έχασε τα κιλά μετά την εγκυμοσύνη της, ενώ τόνισε πως για τους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτό αποτέλεσε κριτήριο αν θα πάρει ένα ρόλο.

«Αντιμετώπισα ένα θέμα όταν γέννησα με το θέμα των κιλών. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης ήθελαν να δούνε αν έχω βάλει ή έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις και στο θέατρο. Δεν το έλεγαν ξεκάθαρα. Έλεγαν στείλε μια φωτογραφία ή έλα να σε δούμε από κοντά αν έχεις αλλάξει ή όταν με έβλεπαν από κοντά έλεγαν α εντάξει μπράβο αδυνάτισες, είναι καλό για τη δουλειά», είπε.

Πρόσφατα, η γνωστή ηθοποιός, μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα που της παρουσιάστηκε πριν δύο χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της ασθένειας.

«Όσοι βρεθήκαμε, χωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε, μισηθήκαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε.. Σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ. Ζήτω συγνώμη. Σας συγχωρώ.. χάνοντας από τη ζωή μου ανθρώπους που αγαπάω στάθηκε η αφορμή να φτάσω σε συναισθηματικό, υπαρξιακό και επαγγελματικό αδιέξοδο πριν από δυο χρόνια με αποτέλεσμα να βγάλω ένα αυτοάνοσο ονόματι ροδόχρους.

Σε μια πρώτη φάση πανικού δοκίμασα φάρμακα, αντιβιώσεις και διάφορες κρέμες προσπαθώντας να απαλλαχτώ από το «θείο δώρο» που είχε εισβάλει εν μια νυκτί στη ζωή μου. Και την αποκαλώ δώρο γιατί χωρίς αυτήν δε θα είχα «μετακινηθεί» από τη βολή μου ούτε μισό βήμα.

Επέλεξα λοιπόν κάποια στιγμή συνειδητά να δω από που προήλθε.να κατανοήσω και να δεχτώ ότι ο,τι γεννάει ο οργανισμός μας μπορεί και να το αποβάλει.

Κάθε τι ψυχοσωματικό είναι μια «κραυγή αγάπης» και θέλει χρόνο, κόπο και πόνο για να βρεις και να δεχτείς ότι τα πάντα που σου συμβαίνουν ξεκινάνε από σένα τον ίδιο. Δυσκολη διαδικασία. Πιστέψτε με όμως αξίζει. Η αναγνώριση και η αποδοχή είναι σπουδαία», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση:

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ